Basiclabel.nl: dé webshop voor pure woonaccessoires

Door  |  1 reactie

Je wordt tegenwoordig nog net niet letterlijk doodgegooid met woon-webshops en als je op zoek bent naar nieuwe meubels of woonaccessoires dan kun je uren, dagen en soms wel weken surfen. Mijn speurtocht beperkt zich echter steeds meer tot onze favoriete webshops. Basiclabel.nl is er daar één van.

Het duurt nog even, maar er komt een woonkamer verbouwing aan. Een flinke verbouwing: nieuwe vloer, nieuwe meubels én ook nieuwe accessoires. Natuurlijke materialen gemixt met industrieel. Hoewel het zo nog twee jaar kan duren, heb ik al een Pinterest-board vol inspiratie. En ik betrap me er op dat ik steeds vaker producten van het toffe woonwebshop Basiclabel.nl pin. Mooie basics, puur & natuurlijk. Neem je een kijkje mee in mijn favorieten?

Basiclabel.nl woonaccessoires

Alles over mijn favoriete producten van Basiclabel.nl

1. Dit bamboe-servies zou perfect passen in de woonkamer die ik voor ogen heb. Nu nog kiezen uit antriciet of naturel. Ik neig naar de laatste. Goed om te weten: deze set is ecologisch en biologisch afbreekbaar. Voor € 39,95 heb je een 12-delige set, met van alles twee stuks. Misschien toch maar aanvullen met de naturel-set, dan is hij 4-persoons.

2. Ik weet nog niet waar ik hem neer ga zetten en of hij echt 100% in ons nieuwe interieur past, maar ik ben al zoooo lang verliefd op dit krukje. Daar moet ik gewoon een passend plekje voor creëren!

3. Onze meubels worden waarschijnlijk met de hand gemaakt door w00tdesign, waar we eerdere meubelen bestelden voor de werkkamer. Deze industriële lamp zou goed passen bij de eettafel zoals ik deze voor me zie.

4. Wat er aan de muur komt van ons nieuwe interieur? Ik denk een van deze tekstborden van Bloomingville.

5. Ik heb de neiging om al mijn post, mijn telefoon, mijn portemonnee, maar ook mijn drinken op de rand van de bank te zetten. En ja, dat gaat wel eens mis. De nieuwe bank houd ik graag schoner, en met deze bankplank staat het toch net wat stabieler.

6. Accessoires koop ik graag in één accentkleur, eventueel wisselend per seizoen. Deze snoeppot is precies in de kleur die ik voor ogen heb.

7. Bij een nieuwe bank – want ja, die komt er zeker – hoort een nieuw plaid. Geef mij een van deze maar!

8. Geen woonkamer compleet zonder heel veel kaarsen (in de juiste accentkleur!). Op deze planken (eigenlijk voor brood!) zouden ze mooi staan.

9. Graag! Voor deze lamp teken ik. Die mag dan naast de bank staan, daar waar mijn werkplek is.

Nu nog even flink doorsparen en tot die tijd neuzen tussen de nieuwe artikelen van Basiclabel.nl. Wat vind jij van dit merk?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Dionne

    21 december 2014 at 12:39

    Ziet er heel tof uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *