Budget kerst met het Lidl kookboek

Door  |  0 reacties

Wil jij dit jaar een voordelig kerstdiner? Doe je inkopen bij Lidl, koop Het grote ongeautoriseerde Lidl kookboek en voila, je hebt een budget kerst.

Denk je bij Lidl vooral aan goedkoop? Dat klopt. Je vindt bij de supermarktketen weinig A-producten. Wel vind je er een breed assortiment aan minder bekende merken, die ook direct een stuk goedkoper zijn. Of je daarmee ook voor minder kwaliteit gaat? Nee, niet per definitie. Zo is Lidl al vier jaar achter elkaar uitgeroepen tot de beste supermarkt op het gebied van groenten & fruit. Ideaal dus als je net wat minder te besteden hebt en een budget kerst wel heel erg welkom is.

Lidle staat overigens niet per se voor goedkope producten. Lidl staat voor de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Waarbij kwaliteit niet alleen de smaak en het uiterlijk van het product is, maar er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de omstandigheden waaronder ze worden geproduceerd. Je vindt bij Lidle dan ook genoeg biologische en fairtrade producten. En alle groenten & fruit (ook die in pot of blik) zijn zo natuurlijk & puur mogelijk verbouwd. Dat klinkt toch wel als iets meer dan enkel een budget supermarkt toch? Tijd om door het Lidl Kookboek eens nader kennis te maken met deze supermarktketen.

Wat kun je verwachten van ‘Het grote ongeautoriseerde Lidl Kookboek’?

Budget kerst, het grote ongeautoriseerde Lidl kookboekHet grote ongeautoriseerde Lidl kookboek laat je zien hoe je met de producten van Lidl een chique kerstdiner tegen lage kosten op tafel kunt zetten. Sterker nog: iedereen zal denken dat je bij de slager, de visboer en de groenteboer bent langs geweest.

Of je nu zin hebt in een Italiaanse avond, Spaans temperament, een snel Aziatisch gerecht of een gezonde salade: je vindt het in het Lidl kookboek. Voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor elk wat wils.

Budget kerst: welke recepten zijn geschikt?

Hoewel het Lidl kookboek het hele jaar ingezet kan worden, gingen wij – want jeuh, het is bijna kerst – op zoek naar de recepten die bij zullen dragen aan je budget kerst en waarbij je toch nog chique of feestelijk eet. Geen gast die ziet dat jij dit jaar iets minder te besteden hebt!

  • Hapjes op kerstavond: bruschetta met tomaat & basilicum, crostini met rauwe ham en vijg, blini’s met gerookte zalm, gevulde auberginerolletjes.
  • Smakelijke voorgerechten: verse doperwetensoep, vitello tonnato, verse vijgen met parmaham
  • Verrassende hoofdgerechten: forel in folie, konijnenbouten in de oven, paddenstoelenrisotto, pittige tonijnsteaks, visrolletjes met wortelpuree
  • Feestelijke nagerechten: appels uit de oven, huisgemaakte tiramisu, aardbeiensoep

Benieuwd geworden? Het grote ongeautoriseerde Lidl kookboek is zeer budgetvriendelijk geprijsd. Voor € 14,95 is hij van jou!

Titel: Het grote ongeautoriseerde Lidl kookboek
Uitgever: Karakter Uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk Het grote ongeautoriseerde Lidl kookboek op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *