Q&Q Smile Solar watch: vrolijk horloge op licht

Door  |  0 reacties

Met een Q&Q Smile Solar watch hoef je nooit meer een batterij te vervangen. Deze horloges werken volledig op zonne-energie en zijn een echte eyecatcher!

Nooit meer een stilstaand horloge lijkt mij ideaal. Meestal staat mijn horloge al maanden stil voordat ik een keer de batterij laat vervangen. Misschien herkenbaar? Met de Q&Q Smile Solar heb je dit probleem niet meer en heb je bovendien een hip horloge dat duurzaam is en een goed doel steunt.

Wat is een Q&Q Smile Solar watch?

Q&Q Smile Solar WatchEen Q&Q Smile Solar watch heeft geen batterijen nodig en werkt volledig op zon- en kunstlicht. Geen zorgen dus als je niet de hele dag in de zon rondloopt, want kunstlicht is voldoende om dit horloge op te laden. Volledig opgeladen gaat het horloge gaat tot 3,5 maand mee. Het horloge is waterdicht en wordt gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

“I want the Q&Q watch to be worn by diverse people across the globe. So I want consumers to choose their watches regardless of their age and gender. I started designing the Q&Q watch with the grand concept of a watch you would wear every day, a watch that would be cool and stylish 365 days a year. And a watch you would enjoy wearing, that would make you smile.” – Tomoko Nakatsuka

Tomoko Nakatsuka heeft de Q&Q Smile Solar watch ontworpen met als doel dat dit horloge wereldwijd door iedereen met een glimlach worden gedragen. De collectie bestaat vooral uit verschillende vrolijke kleuren, maar ook als je liever een minder opvallend horloge hebt zit er wat voor je bij. De horloges zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijd.

Steun het goede doel

Voor € 39,99 ben je in het bezit van dit mooie klokje en maak je niet alleen jezelf blij. Een gedeelte van de opbrengst wordt geschonken aan Table for Two. Deze stichting voorziet kinderen in Afrika en Azië van gezonde schoolmaaltijden. Je bestelt je horloge eenvoudig op Bol.com.

Bekijk op bol.com

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *