Poster vol stipjes: verbind jij ze?

Door  |  0 reacties

Vorig jaar schreven we over het 1.000 dot to dot book. En wat was hij populair, een groot deel van onze lezers heeft dit boek inmiddels thuis. En dat betekent dat we onze nieuwe dot-to-dot ontdekking ook niet voor ons kunnen houden natuurlijk.

Dot to dot posterOp Papiermier.be (als je de website nog niet kende, neem dan nu direct een kijkje) vonden we deze toffe dot-to-dot-poster. Met maar liefst. 3.000 punten om te verbinden. Dan komt er wel een stukje jeugdsentiment terug kunnen we je vertellen.

De poster is maar liefst 100 x 70 cm, dus maak vast ruimte op je tafel. En aan de muur, want als je de 3.000 stippen goed verbindt, houd je een waar kunstwerk over: de Mona Lisa.

Erg leuk om cadeau te geven, maar ook als cadeautje aan jezelf. Want dit werkt net zo ontspannend als kleuren voor volwassenen.

Bestel de dot-do-dot-poster op Papiermier.be >>

 

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *