Gezond het nieuwe jaar in met handige lunchbowl

Door  |  0 reacties

Ai, ai, ai, kerst is nog niet eens achter de rug en er zitten al extra kilo’s aan. Herkenbaar? Tijd om vast plannen te maken hoe je het gaat aanpakken vanaf 1 januari. Hier gaat vanaf het nieuwe jaar de lunchbowl mee naar het werk.

Op de weegschaal staan zal nooit een grote hobby van me worden, maar in december kan ik dat ding beter vermijden. Ik word er bloed- en bloed-chagrijnig van. En die spiegel die er boven hangt helpt daar ook al niet aan mee. Ik kan natuurlijk niet enkel de weegschaal de schuld geven; het zijn ook de verleidingen van de decembermaand die ik niet kan weerstaan. Pepernoten, chocolade, marsepein… er is te veel lekkers! Kerst moet nog komen en de teller staat op +3 kilo. Tijd voor een plan de campagne voor 2015.

Doen! Verse salades mee naar het werk

Buiten alle lekkernijen in december (en ook in de andere maanden) heb ik één zwak punt: brood. En in onze bedrijfskantine hebben ze de lekkerste verse broodjes. Weet je hoe die aanzet? Natuurlijk hebben ze er ook gezonde salades, maar die zijn best prijzig. En dus heb ik voor 2015 de lunchbowl Black+Blum aangeschaft, waarmee ik eenvoudig salades mee van huis kan nemen. Goedkoper, gezonder & hoe leuk is deze lunchbox?

Waarom deze lunchbowl?

Bij mijn goede voornemen hoorde dus een lunchbox waarin ik de salade mee kon nemen. Een zoektocht startte. Want ik wilde graag een box met een apart bakje voor de dressing (bah, dat wil ik er niet al 4 uur op hebben zitten als ik ga eten), hij moest compact zijn en voor het gemak graag vaatwasmachine & magnetronbestendig. De lunchbowl Black+Blum voldoet aan al deze eisen. En meer!

De lunchbox is namelijk niet alleen compact, je kunt hem ook nog eens heel eenvoudig met één hand vasthouden. Met de andere hand houd je de bijgeleverde vork vast en ook als je geen bedrijfskantine met tafels tot je beschikking hebt, en op de stoep zou eten (wat ik in de zomer overigens regelmatig doe, hallo zon!), kun je rustig eten zonder te knoeien. De bowl is daarnaast groot genoeg voor een riante salade. Ideaal!

Wil jij ook vanaf 1 januari met de lunchbowl gezond het nieuwe jaar in gaan? Ga naar Cadeau-cadeau.nl >>

Voor deze review stelde Cadeau-Cadeau.nl een lunchbowl beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *