Let’s make some great art

Door  |  0 reacties

Officieel gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar net zo leuk voor volwassenen: Let’s Make Some Great Art van Marion Deuchars. Vooral als je wilt leren tekenen!

Lets make some great artKleuren voor volwassen, maar dan een stap verder: hoe maak je de tekening zelf? In dit interactieve boek neem Marion het begrip kunst erg breed. Ze laat je door middel van tekenopdrachten zien wat kunst is, wat je er zelf mee kunt doen en dat het voor alle leeftijden is. Daarbij helpen haar ideeën en opdrachten je om je creativiteit te verbreden.

Stap-voor-stap opdrachten om een fiets te schilderen, of een vogel. Laat je creativiteit de loop en voltooi de glimlach van Mona Lisa’s. Elke pagina bevat weer een totaal andere opdracht en dat is wat dit boek zo verrassend maakt.

De stap-voor-stap opdrachten zijn waterdicht en ja, het zal je echt lukken om een mooie fiets te tekenen, of een kleurrijke vogel. Het lukte mij ook, en om nu te zeggen dat ik goed ben met potlood en papier: nee!

Titel: Let’s make some great art
Uitgever: Laurence King Publishing
Prijs: € 16,99

Bekijk Let's make some great art op bol.com

P.S. Mocht dit boek van Marion Deuchars je bevallen, check dan ook eens haar andere boeken: Let’s Make Some Great Fingerprint Art of Let’s Make Some Great Placemat Art.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *