Floor17 Rooftop Winter Terrace: schaatsen op 17 hoog

Door  |  0 reacties

Schaatsen zit er nog niet echt in met deze zachte winter. Tenzij… in Amsterdam vind je nu een geweldige ijsbaan. Op 17 hoog, met een net zo geweldig uitzicht over de stad!

Geen winter is compleet zonder een schaatstochtje. Maar dan moet het weer we meezitten en vooralsnog hebben we nu nog niet echt een winter gehad, op wat verdwaalde vlokken in sommige delen van het land na. In de wind kan het flink fris zijn, maar de sloten en kanalen zijn toch echt gewoon nog open. Tijd om een schaatsbaan op te zoeken voor het ultieme wintergevoel!

Breng een bezoekje aan Floor17 Rooftop Winter Terrace

Mocht je in Amsterdam wonen of er met regelmaat komen dan ben je vast bekend met Floor17, een restaurant met een geweldig uitzicht, onderdeel van Apollo Hotels. Hier vind je de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, diner of een signature cocktail. Je kan er meekijken in de open keuken, genieten van de meest heerlijke wijnen en tekst en uitleg krijgen van Executive Chef Richard Matulessy en zijn brigade.

En je kunt er nu ook schaatsen. Tot en met 31 januari vind je op de 17e verdieping het Floor17 Rooftop Winter Terrace. Naast een hoge dosis ijspret kun je hier ook genieten van glühwein & warme chocolademelk. Hoe leuk!?!

Praktisch!

  • Openingstijden van de schaatsbaan zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.Controleer voor de zekerheid dus altijd even de Facebook-pagina of neem contact op met de hotelreceptie van Ramada Apollo Amsterdam. Bij normale weersomstandigheden is de ijsbaan van 12.00 tot 18.00 uur open. Op vrjdag t/m zondag kun je er ook in de avond schaatsen, tot 21.00 uur.
  • Je kunt één uur schaatsen incl. schaatshuur en een warme chocolademelk of glühwein naar keuze voor € 8,50.
  • Het is niet toegestaan om met eigen schaatsen de ijsbaan te betreden.
  • Mocht je overwegen om er een nachtje Amsterdam aan te koppelen, verblijf dan in het Apollo Hotel zelf. Je kunt dan gratis gebruik maken van de ijsbaan.

Meer informatie over de ijsbaan? Ga naar de website van Floor17 >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *