9x lange vesten om in weg te kruipen

Door  |  6 reacties

Ben je een koukleum pur sang? Dan ben je waarschijnlijk ook fan van lange vesten. Van die vesten waarin je kunt wegkruipen als je op de bank zit.

Het liefst lig ik elke avond met een kruik in bed, heb ik de hele dag dikke sokken aan en gaat de verwarming direct omhoog als ik thuis kom. Ik ben een koukleum in het kwadraat. Mijn kast hangt dan ook vol met warme truien en lange vesten. Maar die laatste zijn zo onderhand wel aan vervanging toe. Daarom startte ik een speurtocht naar de mooiste lange vesten. Kijk je mee?

Lange warme vesten

Alles over deze zalige lange vesten

1. Fluffy to the max! Dit zogenaamde popcorn-vest is niet alleen heel erg warm, maar ook nog eens heel voordelig. Je koopt deze voor slechts € 24,95 op Forever21, waar je overigens nog meer voordelige lange vesten vindt.

2. Omdat je nooit genoeg grijze vesten in je kast kunt hebben hangen. Op het moment van het schrijven van dit artikel geldt er een korting van maar liefst 40% op dit toffe vest van Nümph. Hebbuh!

3. Een van mijn favoriete merken bij V&D: Jane Norman. Dit grijze, lange vest staat hoog op mijn verlanglijstje.

4. Dit wollen vest van Mango zou ik graag aan mijn collectie lange vesten toevoegen.

5. Elk jaar moet ik een nieuwe kopen: een grofgehaakt vest. Only heeft altijd erg leuke!

6. En dit lange vest (overigens ook verkrijgbaar in het blauw) moet je toch wel wegkruipen? Normaal € 139,95, nu met 30% korting. Wacht dus niet te lang met kopen!

7. Over lange vesten gesproken. Dit vest bij Shoeby is extra extra extra lang!

8. Roze vesten: tof! Harige vesten: tof! Harige, roze vesten: dubbeltof!

9. Grijs & zwart domineren mijn kledingkast zonder twijfel. Voor dit oranje vest maak ik echter graag een uitzondering.

Als fan van lange vesten: voor welke ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

6 reacties

 1. Miss Paperfection

  6 januari 2015 at 20:15

  Ik ben een grote fan van warme fluffy vesten, maar heb tot nu toe nog geen passend exemplaar gevonden. Waar kun je die roze (nr. 8) kopen ?

  • Redactie

   6 januari 2015 at 20:25

   Check het linkje onder de afbeelding bij nummer 8 🙂

 2. Miss Paperfection

  6 januari 2015 at 20:29

  Oops, had het niet gezien. Thx!

 3. EasyDailyFood

  6 januari 2015 at 21:25

  De vesten zien er prachtig uit. Helaas heb ik het zelf aaaaaltijd warm dus kan deze warme exemplaren niet vaak dragen!

 4. Sarah

  6 januari 2015 at 21:33

  Ah ik hou van lange warme vesten! Ik heb er maar 1 want doordat ik niet zo lang ben lijk ik met zo’n vest helaas nog kleiner. Er staat trouwens koekleum! Moet dat niet koukleum zijn? Ik keek even heel raar tegen dat woord aan haha! xoxo

  • Redactie

   6 januari 2015 at 21:34

   Thanks! Stom hoe je over je eigen fouten heen leest *gaat editten*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *