Gezond het nieuwe jaar in! 9x de leukste lunchboxen

Door  |  2 reacties

De grootste valkuil in het nieuwe jaar? Doorgaan met lekker eten. Bijvoorbeeld die zalige dagspecials in de bedrijfskantine. En dat staat natuurlijk haaks op jouw goede voornemens. Tijd om je eigen én gezonde lunch mee te nemen. We gingen op zoek naar de leukste lunchboxen.

Alles over deze leukste lunchboxen

1. Snoep verstandig, eet een appel! In het geval van deze toffe appel-lunchbox geldt dit spreekwoord zeker. De lunchbox biedt genoeg ruimte voor dubbele en driedubbele sandwiches, maar ook voor tussendoortjes

2. Het liefst eten we chips, cake & chocolade, maar salade, noten & fruit zijn natuurlijk veel beter. Wat gaat er voor jou in deze hippe lunchbox?

3. Stop je boterhammen in deze hippe boterhammen-trommel.

4. De fuchsia Monbento Square lunchbox is met een capaciteit van 1,7 liter geschikt voor grote eters. Handig voor bijvoorbeeld brood, pasta, rijst en fruit. De Monbento bento-boxen worden geleverd met lekbestendige deksels en kunnen gewoon in de magnetron.

5. Voor de sushi-liefhebber is dit zonder twijfel een van de leukste lunchboxen.

6. Is jouw partner stiekem nog steeds fan van Lego? Dan is dit voor hem de ideale lunchbox.

7. Misschien qua uiterlijk niet een van de leukste lunchboxen, maar wat deze lunchbox zo leuk en handig maakt is het geïntegreerde koelelement. Geen verlepte salades meer!

8. Neem afscheid van boterhamzakjes, plastic lunchboxen en andere plastic zakjes. Deze driedelige eco-lunchbox is alles wat je nodig hebt.

9. Neemt een broodtrommel wat teveel ruimte in beslag en ga je toch voor een lunch vol boterhammen, dan zijn de lunchskins misschien wat voor jou. Herbruikbaar!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

 1. EasyDailyFood

  9 januari 2015 at 12:12

  Erg leuke lunchboxen!

 2. Nederbuur

  9 januari 2015 at 12:27

  Absoluut mijn nummer 1 = monbento
  Maar dan de rechthoekige variant. Kan in de vaatwasser en magnetron. Bestekje past er in. Dividers en sauscupjes te krijgen. Hip. BPA vrij. En volledig lekvrij. Je kan de kleurtjes van bakjes, tussenstukken en elastiek allemaal zelf kiezen. I die!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *