Hip op de piste! 9x must have wintersport accessoires

Door  |  0 reacties

Als je op zoek gaat naar wintersport accessoires is ‘warm’ het sleutelwoord. Maar wil je ook niet hip op de piste staan? Met deze hippe wintersport accessoires combineer je beiden. Kom maar op met die wintersport!

Hippe wintersport accessoires

Alles over deze hippe wintersport accessoires

1. Vind jij de meeste skihandschoenen maar lompe dingen? Deze exemplaren zijn toch best elegant?

2. Een (sport)zonnebril met goede UV-filter is van levensbelang op wintersport. Behalve dat hij lekker moet zitten is het handig als hij zo dicht mogelijk op je gezicht zit, zodat ‘traanogen’ van de kou enigszins beperkt worden.

3. Thermische onderkleding is onmisbaar tijdens de wintersport. En hoe leuk is deze set… Er is een shirt beschikbaar en een broek.

4. In de bergen is de zon feller en is de combinatie met kou en wind soms ronduit gemeen. Smeren dus! Deze combi-stick stop je makkelijk in je jaszak zodat je onderweg kunt verversen.

5. Alles vastleggen terwijl je je afdalingen maakt? Hallo actiecamera van Polaroid!

6. Klaar met skiën? Tijdens de après ski, het boodschappen doen of sleeën met de kids zijn deze snowboots jouw beste nieuwe vrienden. Waterdicht, superwarm en onwijs leuk! (check ook deze snowboots)

7. Veiligheid voor alles. Tegenwoordig word je eerder aangekeken wanneer je geen helm op hebt dan wanneer je dat wel hebt. En het oog wil dan ook wat toch?

8. Normaal boeien sokken je niet? Geloof me, tijdens de wintersport zijn goede skisokken essentieel. Wij zijn fan van Falke. Ook nog eens hip!

9. En dan aan het einde van de dag, na een lekkere warme douche of fijn bad…. tijd voor je (hippe) huispak!

Welk van deze hippe wintersport accessoires komt er op jouw wishlist?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *