9x de tof ducktape om pakketjes in te pakken

Door  |  0 reacties

Weg met saaie dozen als je pakketjes verstuurd. Sinds jaar en dag ga ik op zoek naar de leukste ducktape om een glimlach te bezorgen bij de ontvanger.

Ik breng regelmatig een bezoek aan een PostNL-punt. Voor prijswinnaars van Like & Love (it!), voor cd’s met foto’s van klanten van Perfect Portret, mijn fotografiebedrijf en gewoon omdat ik af en toe de mensen om me heen zomaar verras.

Het inpakken van de pakketjes vind ik misschien nog wel het leukst. En dan niet alleen met lintjes, stickers en masking tape. Dozen plak ik graag grondig dicht met ducktape. En die heb je ook in heel veel leuke varianten. Ik zet daarom de tofste ducktape voor je op een rij.

Tof ducktape

Alles over deze toffe ducktape

1. Mijn favoriete ducktape, altijd minstens twee rollen op voorraad: Pretty things inside.

2. Voor een muzikaal cadeautje: ducktape met muzieknoten.

3. Deze tape is niet alleen leuk om cadeaudozen mee in te pakken, je kunt hem ook gebruiken als decoratiemateriaal. Als vervanging van de ouderwetse slingers. Happy birthday!

4. Deze hartjes-tape bestel ik maar vast voor Valentijnsdag.

5. Leuk voor cadeautjes voor stoere jongens: een heuse racebaan van tape. Maak de verpakking compleet door er een speelgoedautootje op te plakken.

6. Ook in 2015 zullen we de immer populaire uiltjes regelmatig terug zien komen.

7. Ook leuk voor kinderen: spoorbaan ducktape.

8. Deze snorrentape kocht ik onlangs in een klein winkeltje aan de andere kant van Nederland. Gelukkig is hij ook online verkrijgbaar.

9. Net zo leuk als nummer één: I love it, what is it?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *