365 dagen tekenen

Door  |  0 reacties

Herinner je het boek 444 dingen om te tekenen nog? Lezeres Cindy ging er mee aan de slag en het resultaat is te leuk om niet te delen.

Over ‘444 dingen om te tekenen’

Vorig jaar schreven we al een review over dit geweldige boek. Voor wie deze gemist heeft:

Het meest eenvoudige boek van het jaar: 444 witte pagina’s met slechts één korte tekst, hetgeen jij moet tekenen. Dat betekent dus 444 tekenopdrachten om het jaar (of twee) door te komen.

Verwacht geen standaard dingen, je wordt uitgedaagd om bijvoorbeeld krokodillentranen, dieren met voelsprieten, een vulkaanuitbarsting, de grote vriendelijke reus, een cocktail, een suikerspinnenkraam, een drukfout of een superschurk te tekenen.

Een superleuk & uitdagend boek dat je voor slechts € 9,95 bestelt op Bol.com.

Doe inspiratie op bij Cindy

Wil jij ook aan de slag met dit unieke boek? Via de weblog van Cindy – die een beetje valsspeelt, want afgestudeerd illustratrice – volgen we haar creaties. Haar doel voor 2015 is elke dag één tekening maken. Niet te perfectionistisch en aan de hand van haar eerste ingeving, zoals ze zelf aangaf op 1 januari:

Nu ben ik enorm perfectionistisch en ik vind het dus doodeng om zomaar iets online te zetten waar ik niet eerst uren over nagedacht en bijgeschaafd heb. Maar wie weet wat deze snelle schetsen me opleveren aan creativiteit, dus ik laat ook alle lelijke snel gekrabbelde dingen zien <adem in, adem uit>.

Uiteindelijk tekent ze niet alleen, ze maakt er ware kunstwerken van. Kijk je mee?

444 dingen om te tekenen

Meer zien van Cindy’s werk het komende jaar? Bezoek haar weblog >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *