KRNWTR: kleurrijke & hippe drinkflessen

Door  |  11 reacties

Wist je dat we in Nederland per dag 500.000 plastic flesjes weggooien, waarvan het gros bronwaterflesjes zijn? En weet je wat dit met het milieu doet? Tijd voor verandering! Koop bijvoorbeeld deze te gekke KRNWTR-drinkfles.

Daarom kraanwater

Het kraanwater in Nederland (en overigens ook in België) is een van de beste drinkwaters van Nederland. Waarom maken we daar niet meer gebruik van en grijpen we zo gemakkelijk naar bronwaterflesjes? Twee vrienden besloten kraanwater weer op de kaart te zetten met hun bedrijf KRNWTR en met succes. We lieten ons overtuigen waarom we vaker naar kraanwater moeten grijpen:

 • Kraanwater is lekker & gezond. Wist je dat kraanwater aan 57 eisen moet voldoen, terwijl dit er voor bronwater maar 17 zijn? Kraanwater is dus stiekem nog beter ook!
 • Kraanwater is niet alleen zuiver, het is ook 325x (!) zo goedkoop als bronwater in een pak of fles. En waar je ook bent in Nederland, je hebt het altijd bij de hand.
 • Kraanwater is duurzaam, en levert 300x minder CO2-uitstoot op dan bronwater. Zo is er voor de productie van een flesje bronwater maar liefst 3 liter water en 0,25 liter olie nodig. En wist je dat flesjes zo vaak in de zee worden gegooid dat daar nu gezamenlijk een eiland ter grootte van Frankrijk of Duitsland drijft?

Waarom KRNWTR drinkflessen?

Krnwtr drinkflessenKraanwater dus. Maar hoe? Met de toffe drinkflessen van KRNWTR (in 2012 uitgeroepen tot tweede duurzaamste merk van Nederland), die ook nog eens verantwoord worden geproduceerd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten, waaronder roestvrij staal waardoor je water extra lang koel blijft.

Hij is 100% recyclebaar en ook nog een 100% bpa-vrij. Er is bewust voor een brede hals gekozen: hierdoor zijn de flessen makkelijker schoon te maken en zo kun je ze duizenden keren gebruiken. Weg met die wegwerpcultuur! En omdat het oog ook wat wil, heeft KRNWTR voor knallende kleuren gezorgd. Wat wil je nog meer?

De flessen zijn overigens bedacht door twee fanatieke surfers, die steeds meer plastic in de zee zagen drijven. Daarom wordt 5% van jouw aankoopprijs (een KRNWTR drinkfles kost € 22,95) ook overgemaakt naar Plastic Soup Foundation.

Overigens heeft KRNWTR meer dan alleen RVS drinkflessen. Je kunt ook beugelflessen, glazen en waterkaraffen met de toffe klinkerkloze opdruk bestellen.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties. Ben jij een van de winnaars? Reageer dan binnen een maand om je prijs te innen.

Nu al een KRNWTR fles hebben? Bestel hem zelf via de KRNWTR-website >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

11 reacties

 1. inge

  19 januari 2015 at 14:38

  maar, maar.. ik heb geen facebook meer! toch zou ik deze fles moeten winnen, want dan hoef ik geen dopper meer te kopen hahaha dat roep ik al maanden van wel, maar ik doe het nooit en ja, nou ja, eh.. deze is natuurlijk nog veel meer coolerderder! ^^

 2. Suus

  19 januari 2015 at 15:08

  Cool die wil ik graag winnen

 3. alleenpuur

  19 januari 2015 at 17:42

  Zo handig dit soort flessen! Niet alleen een stuk beter voor het milieu het is gewoon zonde hoeveel we verspillen.

 4. Marianne

  19 januari 2015 at 18:38

  Ik doe graag mee. Ik drink veel water. Heel veel. Heb altijd wel een flesje bij me. Flesje spa blauw wat ik hervul. Alleen is hervullen ivm vrijkomen giftige stoffen niet goed dus stakte ik over. Ik had een domper, maar die vind ik niet altijd zo fijn ivm vorm.

  • Marianne

   17 februari 2015 at 00:40

   Zie nu dat autocorrect bezig is geweest. Stakte=stapte en domper =dopper 🙂

 5. Sandra

  22 januari 2015 at 21:26

  Inmiddels drink ik al sinds mijn twaalfde bijna alleen maar water. Hoe vaak ik daar wel niet commentaar op krijg dat dat saai is! Ik denk dat ik die coole KRNWTR fles als statement ook gewoon mee ga nemen op visite 😎

 6. Anita H.

  26 januari 2015 at 00:32

  Erg leuke fles en zeer geschikt voor gebruik onderweg. Fijn ook dat deze zonder gifstoffen is. Ik vrees dat dat niet het geval is bij de bidon die ik nu regelmatig gebruik.

 7. Mandy

  16 februari 2015 at 21:17

  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee, deze fles zou ik heel graag willen winnen omdat ik ‘m dan overal mee naar toe neem. Ik gebruik nu een dopper maar die durf ik niet meer overal mee te nemen aangezien er al twee in een hele korte tijd gesneuveld zijn. Deze krnwtr flessen zien er veel steviger uit, misschien zijn ze dan ook meer geschikt voor mij?

 8. Tahlia

  16 februari 2015 at 22:16

  Ik vind het superleuk dat er verschillende soorten drinkflessen zijn ontworpen, zoals bijvoorbeeld de Dopper. Deze coole, hippe krnwtr drinkfles geef ik graag cadeau aan mijn zus. Ze drinkt vaak water en zo’n fles is erg handig voor onderweg of tijdens het sporten. 🙂

 9. saskia

  17 februari 2015 at 14:02

  Met zo’n toffe winaktie doe ik graag mee.
  Ik ben al niet zo van het verspillen, ik gebruik mijn spa-flesjes altijd meedere malen (lekker bijvullen uit de kraan). Maar het is natuurlijk véél stoerder in zo’n flesje.

  Ter info: bericht gedeeld via FB van Images-and-words

 10. Daphne | LiveTheLifeYouLove

  20 februari 2015 at 21:50

  Jaaaa, super goed om milieuvervuiling tegen te gaan met deze toffe drinkfles! Ik zou deze KRNWTR drinkfles graag winnen omdat hij er super tof uit ziet en handig mee te nemen is. Daarnaast is m’n Dopper fles wel aan vervanging toe 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *