Verkeerd verbonden

Door  |  0 reacties

Rachel Gibson is een Amerikaanse auteur van sensuele chicklits. Haar romans worden steevast bestsellers en uitgegeven over de hele wereld. Tijd om haar nieuwste boek Verkeerd verbonden onder de loep te nemen.

Waar gaat ‘Verkeerd verbonden’ over?

Verkeerd verbonden, Rachel GibsonDaisy is opgegroeid in Lovett, Texas, maar heeft haar geboorteplaats al jaren geleden verlaten om ergens anders een nieuw bestaan op te bouwen. Ze was van plan om nooit meer terug te komen, maar dan gebeurt er iets waardoor ze toch echt terug móet.

In Lovett is alles nog precies hetzelfde, inclusief de gevoelens die Jack bij haar oproepen. En dat terwijl de sexy Jack ooit één van de redenen was waarom ze halsoverkop het stadje heeft verlaten. Jack is niet blij met haar komst, zeker niet als blijkt dat Daisy de ware reden van haar vertrek jarenlang voor hem verzwegen heeft.

De chemie tussen hen is nog onverminderd aanwezig, maar is het genoeg om de gebeurtenissen uit het verleden te vergeten?

Wat vonden wij?

De boeken van Rachel Gibson zijn een genre op zich. Het is een soort steamy chicklit met soms zeer expliciet beschreven scènes. Natuurlijk is in het begin direct al duidelijk dat Daisy echt wel met Jack gaat eindigen, de spanning zit er meer in op welke manier dat gaat gebeuren en hoe Jack toch gaat reageren op het geheim dat Daisy zolang voor hem verborgen heeft gehouden.

Rachel heeft een vlotte schrijfstijl en ook dit boek van haar lees je zo uit. Kortom: lekker wegleesboek voor op vakantie, niets meer en niets minder!

Titel: Verkeerd verbonden
Uitgever: Karakter Uitgevers
Prijs: 14,95

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Annemarie (30), heeft net een drastische carrièreswitch gemaakt, van arts naar wedding- en eventplanner. Ze houdt erg van lezen, reizen, haar vriend (niet perse in die volgorde) en is vastbesloten om van het leven een feestje te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *