Do more of what makes you happy

Door  |  0 reacties

Toffe quotes: we zijn er bij Like & Love (it!) dol op en gaan dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten voorzien van quotes. Zoals deze wanddecoratie.

Later dit jaar staat er een grote woonkamerverbouwing op de planning. Een nieuwe vloer, vernieuwde meubels. En daar horen ook toffe decoraties bij. Mijn vriend kan er niet onderuit, er zullen quotes aan de muur komen. Zolang het stijlvol is én bij de gekozen stijl past (industrieel & warm) vindt hij het gelukkig geen bezwaar.

Do more of what makes you happyEn hoewel de meubels nog niet zijn besteld en de vloer nog niet definitief is gekozen (hoe moeilijk is het om uit twee vloeren te kiezen waar je beiden verliefd op bent!), is de eerste accessoire al in huis. Dit toffe bord met de tekst Do more of what makes you happy. Het zal me er elke dag aan herinneren dat ik positieve dingen in mijn leven moet laten en de dingen waar ik minder gelukkig van wordt, af moet schrijven (helaas zal het huishouden wel moeten blijven gebeuren).

Over deze houtdecoratie

Deze houtdecoratie vind je op Radbag.nl, waar je overigens nog veel meer fantastische en geniale accessoires vind voor in je huis. Het is een letterdecoratie uit één stuk, en is verkrijgbaar in zwart en wit. De afmeting is 60 x 36 cm en daar heb je toch wel een plekje voor over in huis. Voor € 29,95 is hij van jou.

Bestel hem nu op Radbag.nl >>

Voor deze review stelde Radbag.nl een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *