9x gratis Valentijn printables

Door  |  0 reacties

Op de redactie van Like & Love (it!) zijn we suckers voor printables. Helemaal als ze gratis zijn! De leukste gratis Valentijn printables mogen dan ook niet ontbreken.

Ik heb een kleine haat/liefde-verhouding met Valentijn. Haat omdat het natuurlijk zo commercieel als de pest is geworden. Maar de liefde mag wat mij betreft altijd gevierd worden én elke reden voor een extra etentje is er één. Dus ja, Valentijnsdag moet wat dat betreft echt blijven. En als je het net als ik niet te commercieel wilt vieren, dan zijn deze printables een leuke optie. Geen mierzoete en oh zo dure cadeautjes, maar bijvoorbeeld een lief zelfgemaakt briefje of kaartje voor jouw lief.

Gratis Valentijn printables

Alles over deze gratis Valentijn printables

1. Stop stiekem roze snoepjes in zijn of haar tas. Met deze gratis Valentijn printables wordt de verpakking extra leuk!

2. Over jeugdsentiment gesproken. Deze hebben we dus meteen gemaakt!

3. Geef je geliefde 12 toffe dates (1 per maand) in het vooruitzicht met deze handige liefdeswaaier.

4. Je zult even moeten tellen, maar dan heb je wel een heel persoonlijke Valentijnskaart. P.S. Vergeet de schrikkeldagen niet.

5. Print hem uit, stop hem in een lijstje en klaar is jouw niet commerciële, low budget Valentijnscadeau. Je vindt hier meerdere varianten.

6. Leuk voor verliefde tieners! Gooi jouw liefdesvliegtuig naar je heimelijke liefde tijdens de les. Pas op voor boze leraren.

7. Perfecte Valentijn printable voor theeliefhebbers. Even inlijsten & klaar.

8. Val niet voor de Valentijns chocoladerepen waar je nu mee wordt platgegooid. Ze zijn vaak duur & ook nog eens gemaakt van slechte chocolade!Koop een goede Milka-reep en gebruik deze Valentijn-wikkels.

9. Hoe cool zijn deze Valentijns-snorren?

Voor welke van deze gratis Valentijn printables ga jij? Of ga je toch voor een ander cadeau?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *