9x must have truien voor Warme Truien Dag

Door  |  0 reacties

Ach ja, we hebben overal een dag voor, dus waarom geen Warme Truien Dag. En wij gingen voor je op zoek, zodat je op tijd bent om jouw warme trui te bestellen voor de Warme Truien Dag van Greenchoice.

Greenchoice Warme Truien dag: waarom?

Elk jaar rond 16 februari komt GreenChoice met de Warme Truien Dag. Waarom rond deze datum? 16 februari is de ‘verjaardag’ van het Kyotoprotocol, dat in 2005 in werking trad. De bedoeling van het Kyoto protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen. De dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag. En ja, ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen. En dus vieren we dit jaar op 6 februari weer Warme Truien Dag. Het idee erachter is vrij simpel? Trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 6% energie per graad en dus 6% CO2 uitstoot.

En daar doen we bij Like & Love (it!) graag aan mee. Niet alleen omdat we graag aandacht besteden aan energiebezuiniging, maar ook omdat we dol zijn op shoppen. En elke reden om nieuwe kleding te kopen is er één. Vandaag mogen we dus warme truien shoppen, zodat we er volgende week lekker warm bijzitten. Shop je mee? We selecteerden speciaal voor jou de leukste warme truien.

Warme Truien geselecteerd voor Warme Truien Dag

Alles over deze warme truien

1. Lange mouwen en een hoge col: wat wil je nog meer als je de verwarming dan toch een graadje (of twee) lager zet op Warme Truien Dag?

2. Met een stoere broek & deze gemêleerde sweater steel je de show op Warme Truien Dag.

3. Mocht het nu echt heeeeeel koud zijn op 6 februari ga dan voor deze warme coltrui van Only. Gespot op Nelly.com.

4. Voor de echt koude dagen heb ik altijd een aantal hoodies op de plank liggen. Ik wil deze roze hoodie graag nog aan mijn verzameling toevoegen.

5. Om in weg te kruipen, deze groene kabeltrui met col.

6. Knuffelbaar & warm. Deze donkerblauwe, fluffy trui is voor € 39,95 te bestellen op Shoeby.

7. Opvallend door de toffe kleur. Deze bronskleurige trui staat bovenaan mijn verlanglijstje van warme truien. Wel met een bijpassende sjaal dan!

8. Ook al zo lekker aaibaar: deze mintgroene trui van Vero Moda. Verkrijgbaar bij o.a. Wehkamp.

9. Niet goedkoop, wel supertof: de hoodies van Superdry. Dit is een van mijn favoriete warme truien uit hun huidige collectie.

Ben jij al aan het shoppen geslagen & doe je met ons mee op Warme Truien Dag?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *