WAAR: de cadeauwinkel voor bijzondere & duurzame producten

Door  |  0 reacties

Bij WAAR vind je woonaccesoires, sieraden, boeken maar ook heerlijk eten en drinken. Waar? In dit geval in Arnhem, maar de winkel opent in steeds meer steden een winkel. Hoera!

Wat is WAAR?

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Ze verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op de één of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. En koop je een cadeau bij WAAR dan wordt het altijd prachtig ingepakt. Het manifest van WAAR:

Alle CADEAUS van WAAR vertellen een goed verhaal. Ze zijn VERRASSEND en MOOI ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw AVONTUUR. Bovendien krijgt de maker een EERLIJKE kans. En jij een GOED GEVOEL.

Waar is WAAR te vinden?

Ik heb onlangs de vestigingen Arnhem en Groningen bezocht. Vooral over WAAR in Arnhem was ik erg te spreken, want daar kon ik tussen het shoppen door genieten van een ‘eerlijk’ broodje, gemaakt van producten afkomstig van lokale ondernemers.  WAAR in Arnhem vind je aan het Brouwersplein.

Maar er zijn op dit moment al 15 winkels van WAAR in Nederland. De overige winkels zijn te vinden in Almere, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Alkmaar en Groningen.

Drie aanraders van WAAR

1. Concrete Light Koper. Deze superstevige lamp is van gegoten beton. De mal is een gebruikte petfles en het koperen laagje maakt de lamp helemaal af.

2. Vierkante snijplank van acaciahout. Een stoere snijplank van acaciahout met een rubberen handvat uit de Filippijnen. Let op: acacia kan niet in de vaatwasser. €12,50

3. My Paperbag. De vorm van My Paper Baggy is geïnspireerd op het papieren tomatenzakje van de groentewinkel. De tas is een ontwerp van Rámon Middelkoop voor MYOMY, en de tas draag je om je pols.

Waar

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *