9x de leukste leren notitieboekjes

Door  |  2 reacties

Op zoek naar leren notitieboekjes voor al je aantekeningen? Stop met zoeken! Hieronder vind je de allerleukste leren notitieboekjes.

Een nieuwe baan – per 1 april start ik als content marketeer bij een toffe reisorganisatie – mag gevierd worden met een leuk cadeau voor jezelf. En dus startte ik vorige week een zoektocht naar mooie, leren notitieboekjes. Voor aantekeningen in mijn nieuwe functie. Maar dat was nog best lastig met mijn eisen: ik wilde per se gelinieerd papier, hij moest niet saai zwart zijn, wel groot genoeg zijn en het liefst ook nog even anders.

Uiteindelijk vond ik heel veel leuke leren notitieboekjes. Ze voldeden niet allemaal aan mijn eisen, maar ze waren wel te leuk om niet te delen. En stiekem kocht ik er ook meerdere. Maar mijn favoriet – en hij ligt al klaar voor mijn nieuwe baan – vind je natuurlijk op nummer 1.

leren notitieboekjes

Alles over deze leren notitieboekjes

1. De winnaar in mijn ogen: dit leren notitieboekje dat ik vond op Etsy, en waar ik inmiddels de trotse eigenaar ben. Het lijkt geen voordelig boekje, maar… feitelijk is het een leren omslag en daarna kun je er elke keer een basic notitieboekje instoppen om na te vullen. Ideaal! Incl. gratis initialen.

2. In verschillende kleuren (en formaten) te krijgen, maar vooral leuk in zonnebloem-geel: de leren notitieboekjes van het Italiaanse merk Amalfi.

3. Etsy blijkt een walhalla als je houdt van leren notitieboekjes. Vaak op maat gemaakt, dus je kunt de kleur van dit stoere notitieboekje zelf bepalen.

4. Deze prachtige notitieboeken zijn gemaakt van naturel buffelleer. Ze worden met de hand gemaakt in India. Het lichtbruine gekleurd leer krijgt een nog mooiere look naar mate je het meer gebruikt. De notitieboeken zijn gevuld met handgeschept papier. Hoe tof!

5. In dit travel journal is niet alleen plek voor een gelinieerd A6-notitieboek, maar ook voor je iPad Mini en andere toebehoren (nooit meer je pen kwijt!). Verkrijgbaar in diverse kleuren. Nog wel even sparen…

6. Minder budget? Wilma vertelt je hoe je zelf leren notitieboekjes kunt maken.

7. Ja, ook ik moest even goed kijken toen ik deze leren notitieboekjes voor het eerst zag. Het doet meer aan sushi denken, nietwaar? Je kunt deze toffe boekjes oprollen en daarmee zijn ze erg praktisch om mee te nemen. Betaalbaar en in diverse maten verkrijgbaar.

8. Geen lijntjes, maar wel geweldig: deze cognac kleurige leren notitieboekjes van Nkuku. Het is een leren omslag met daarin een boekblok van zacht katoenpapier. En fairtrade geproduceerd. Deze notitieboekjes worden namelijk met de hand gemaakt door een coöperatie van veertig families. Op traditionele manier bewerken en verven zij het leer met plantenextracten.

9. Op zoek naar kleurrijke, leren notitieboekjes? Ook die vind je op Etsy.

Ai, en dan moet je nog kiezen uit deze toffe leren notitieboekjes? Welke wordt (of worden) het voor jou?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Darina

    4 februari 2015 at 10:50

    Wat een prachtige notitieboeken! Die zou ik allemaal wel willen om mijn teksten in op te schrijven!

  2. Birds & Buddha

    4 februari 2015 at 17:05

    Wat leuk om te lezen! Nummer 1 vind ik ook het mooist, vooral vanwege de initialen. Een mooi cadeau ook! Ik sla hem op om te onthouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *