Valentijn wishlist: mannen, deze ringen please! (+ winactie)

Door  |  7 reacties

Natuurlijk worden we blij van chocolade, en zijn we gevoelig voor mooie woorden. Maar extra blij worden we van mooie sieraden. Dus een shoot out naar alle mannen die nog op zoek zijn naar een geschikt Valentijnscadeau voor hun vriendin: deze ring aub.

Etsy is een walhalla aan must haves, en de mooiste handgemaakte sieraden zijn hier in grote getallen aanwezig. Zo viel ons oog op de Etsy-shop MrsFoxPieces. Deze shop is eigendom van Suzanna, die naast de ringen & sieraden ook al toffe leren notitieboekjes maakt. Wij werden eigenlijk verliefd op alle ringen, maar in het bijzonder op deze set van handgestempelde ringen.

Waarom we deze ringen graag willen hebben

ringen winactieUniek & authentiek: het lijkt nu al hét woord van 2015. We willen graag net even opvallen, net even iets anders. En met deze ringen doe je dat zeker.

De set ringen, gemaakt van sterling zilver (925), bestaat uit één 4mm dikke ring met bolletjes, de andere twee ringen zijn 5mm en kun je laten voorzien van je eigen tekst. Die Suzanna er voor je in stempelt. Zo kun je kiezen voor een naam, een datum of een korte zin.

Wie weet heb je wel een belangrijk motto wat je altijd noemt. Zolang deze maximaal 15 tekens is kun je hem er op laten stempelen, waarbij je kunt kiezen uit diverse lettertypes. Ook kun je er nog symbooltjes bij laten stempelen. Hartjes zijn nu met Valentijn van toepassing, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een zon, ster of ankertje.

100% handgemaakt

Niet alleen worden de ringen handgestempeld en daarmee op maat gemaakt, Suzanna maakt alles zelf aan de ring. Ze zaagt, schuurt, soldeert en polijst ze zelf. Dit geeft de ruwe & stoere uitstraling die de sieraden zo uniek maken. Geen één ring is hetzelfde, je hebt altijd een uniek exemplaar in handen.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de kortingscode LIKEANDLOVE15 krijg je tot 15 maart 2015 maar liefst 15% korting bij Suzanna. Dat is even meegenomen!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

7 reacties

 1. marleen Hellings

  5 februari 2015 at 10:26

  Ze zijn prachtig en waarom ik het verdien om hem te winnen ☺️? Ik ben niet zo goed om dat over mezelf te bedenken…. Maar misschien omdat ik in de zorg werk en graag voor anderen zorg, mezelf soms vergeet en daarom nu heel even aan mezelf denk door mee te doen aan deze te gekke actie!
  Tekst; Maud & Pleun
  En nu……. Duimen maar

 2. Doinja

  5 februari 2015 at 11:59

  wauw! supermooi! Ik zou graag de tekst Carpe Diem in de ring willen… als reminder voor mezelf!

 3. stefanie

  5 februari 2015 at 17:14

  Ohhhh die zijn mooi 🙂 winnen!!!
  Zou wel leuk zijn aangezien mijn man en ik al bijna 2 jaar getrouwd zijn en nog steeds geen trouwringen hebben.

 4. Anneke

  6 februari 2015 at 00:40

  Ohhh, meteen verliefd op deze ringen. Ik zou ze graag winnen, het is mijn eerste Valentijn zo der partner. En ik ben sinds ik alleen ben weer van mezelf gaan houden. Dus ik zou ze aan mezelf willen geven. Ik verspreid sinds eind november gehaakte hartjes waar ik maar kom. Een liefdevol kadootje voor de vinder! Daarom zou ik een ring een hartje en ‘myself’ willen.

 5. stefanie

  6 februari 2015 at 09:02

  Zou wel leuk zijn als ik ze zou winnen aangezien man man en ik al bijna 2 jaar getrouwd zijn en nog steeds geen trouwringen hebben. En er de initialen van mijn man, ons liefdesproductje (zoontje) en mezelf in laten zetten “sol” 4 life (ook omdat we gek zijn op Spanje en van de zon houden 
  Ps kon mijn eerdere bericht niet bewerken vandaar nog een keer.

 6. Angeline

  6 februari 2015 at 15:42

  Wat een leuke actie.
  Ik zou het leuk vinden om de sterrenbeelden van mijn gezin er in gestempeld te zien(als dat kan tenminste)
  Een vis ,een leeuw en 2x weegschaal
  Zou een heel bijzonder sieraad voor me zijn

 7. Désirée van der Heijden

  24 februari 2015 at 18:22

  Mooie ringen, ik zou er een als aandenken van mijn overleden vader en moeder willen hebben. Mijn vader heeft ooit aan me verteld een zwaluw te willen zijn als dier en mijn moeder was gek van vlinders. Dus een ring met een zwaluwtje en een vlindertje zou een mooi aandenken zijn voor mij van mijn vader en moeder die mijn alles waren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *