Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Wat doe je als je als uitgever op wilt vallen met kleurboeken? Dan maak je gewoon een enorm kleurboek voor volwassenen. Slim idee!

De trend van 2014 zet nog steeds door. Volwassenen schuiven nog graag aan tafel aan, kleurpotloden of viltstiften bij de hand en ontspannen maar na een lange werkdag. Met de huidige economische druk denk ik dat deze trend ook nog wel even doorzet. En verrassend is het dus niet dat veel uitgeverijen ook voor 2015 nog genoeg nieuwe kleurboeken op de planning hebben staan.

Een van deze uitgevers is BBNC, de makers van de meest bekende kleurboeken voor volwassenen: de enige echte-serie. Deze serie is vanaf nu uitgebreid. Met Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen. En wat is hij slim bedacht!

Wat kun je verwachten van ‘Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen’?

Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenenOp veler verzoeken van kleurfans komt BBNC met een boek met 30 enorme kleurplaten. Ja, nog groter dan het mandala-kleurboek. In dit boek vind je dertig kleurplaten van ca. 41 cm hoog bij 30 cm breed. Ook over de rest van het kleurboek is nagedacht. Alle kleurplaten zijn voorzien van een scheurrandje, en de pagina’s zijn maar aan één kant bedrukt. Heb jij een pracht-exemplaar ingekleurd, dan kun je deze uitscheuren en inlijsten. Of cadeau geven.

We verwachten dat er nog flink wat koude, natte & misschien wel witte avonden en weekenden aankomen, maar met dit boek zal je je dan niet snel vervelen.

Titel: Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen
Uitgever: BBNC
Prijs: € 16,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *