Wereldbol: hoeveel kun jij weg krassen?

Door  |  1 reactie

Herinner je je nog die kras-wereldkaart waar we eerder aandacht aan besteden? Hij is er nu in een nieuwe variant: als wereldbol.

Toen we zo’n 4 jaar geleden aandacht gaven aan de kras-wereldkaart was ik er meteen fan van. Ik had alleen één probleem: al mijn wanden hingen al vol met de vele foto’s die ik maak. Geen ruimte voor zo’n grote en toffe wereldkaart. Maar de oplossing is er nu! Sinds kort prijkt deze toffe kras-wereldbol op mijn bureau. Inmiddels 24 weg gekraste landjes en ik hoop dat er nog heel veel zullen volgen.

Wereldbol krassen: hoe werkt het?

wereldbol krassenIk denk dat het plaatje haast wel voor zich spreekt, maar nog even een kleine beschrijving. Zet de bol in elkaar en het wereldbol krassen kan beginnen! In mijn geval heb ik weg gekrast waar ik al ben geweest, maar je kunt ook weg krassen waar je nog allemaal naar toe wilt. Zodra je een land hebt weg gekrast, komen de details onder het folie tevoorschijn. Wees niet bang dat de papieren wereldbol je hele bureau in beslag neemt overigens, hij heeft een doorsnede van 20 cm.

Bestel de kras-wereldbol voor € 34,95 op Fonq.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Sarah

    13 februari 2015 at 12:57

    ah gaaf, had geen idee dat deze bol ook bestond! Ik vind de poster toch iets leuker, die staat nog op m’n wishlist haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *