Geen groene vingers? Koop een onderhoudsvrije plant

Door  |  0 reacties

Heb jij een patent op verpieterende planten en lijk je er geen één langer dan een maand in leven te houden? Koop een Pikaplant en zonder zorgen gaat jouw plant minimaal acht maanden mee.

Ons huis telt welgeteld één plant. En dat is genoeg voor iemand zonder groene vingers en met een hoofd als een zeef. Dat die ene plant het al vijf jaar overleeft – dank nog, tante Betty – is te danken aan de goede zorgen van vriendlief. Die hem trouw elke week water geeft. En die ook verantwoordelijk is voor alle andere flora en fauna in en rondom ons huis. Zorgen, behalve voor mensen en de hond, zit niet echt in mij kennelijk.

Van de Pikaplant Jar werd ik echter wel blij. Dit schattige onderhoudsvrije plantje in een glazen stolp onderhoudt zichzelf, voor de volle 100%. Hoe ideaal?

Pikaplant Jar: hoe werkt het?

Pikaplant Jar, onderhoudsvrije plantDe Pikaplant Jar is een onderhoudsvrije plant. Deze plant – verkrijgbaar als koffieplantje en jawel, vleesetende plant, ook wel trompetachtige genoemd – wordt hermetisch afgesloten door middel van een glazen stolpen. Voordat dit gebeurt worden ze echter voorzien van genoeg voedingsstoffen en water, die door de planten keer op keer worden hergebruikt. Met succes, want één van de prototypes (het is een nieuw product!) overleeft het al meer dan acht maanden.

Prijzen heb ik nog niet kunnen uitdokteren, maar ik vlieg deze week naar een van de verkooppunten. Deze wil ik hebben!

Meer weten? Kijk op de website van Pikaplant >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *