Good Food: word in 1 maand de beste versie van jezelf

Door  |  1 reactie

‘Good food geeft energie en maakt stralend, slank en blij. Word in 1 maand de beste versie van jezelf’ staat er om het omslag van het boek Good Food van Laurianne Ruhé. Wie wil dat nou niet? 

Laurianne volgde de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en tot detoxcoach en is inmiddels ook voedingscoach. Haar belangrijkste boodschap is dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. Want één verandering per dag is tenslotte al gauw 365 veranderingen per jaar. Dit boek laat je zien hoe je dat doet en biedt daarnaast tal van verrassende recepten.

Wat kun je verwachten van Good Food?

Good food, Laurianne RuheLaurianne Ruhé vertelt hoe ze zelf vroeger Red Bull dronk, zure matten en donuts at en soms dagen op kebab en witte broodjes tonijnsalade leefde. Tot ze vier jaar geleden ziek werd en besloot haar voedingspatroon om te gooien.

Ze legt op een aansprekende manier, met tal van voorbeelden, uit welke veranderingen ze zelf heeft toegepast en hoe jij dat ook in jouw leven kunt inpassen. Stap voor stap, inclusief antwoord op vragen als ‘Hoe doe ik dat als ik uit eten ga, onderweg ben of op kantoor zit?’.

Good food is daarmee een echte aanrader als je je voedingspatroon wilt omgooien of verbeteren maar niet zo goed weet waar je moet beginnen. Door het hele boek vind je tips en weetjes die het een bijzonder leuk boek maken om te lezen. Sowieso is het boek super mooi vormgegeven en voorzien van aantrekkelijke foto’s.

Maar er is nog veel meer. Met de voorbeelden van dagmenu’s, handige lijstjes en talloze (heerlijke) recepten kun je gelijk aan de slag. Zeg nou zelf; hartige ontbijtmuffins, falafelburgers met friet en chocoladetaart klinken niet als een straf toch?

Titel: Good Food
Auteur: Laurianne Ruhé
Uitgever: Scriptum
Prijs: € 22,50

Bekijk Good Food op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Eef

    17 februari 2015 at 11:06

    hi Sabine dsnk voor de tip! Grtz Eef

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *