9x grappige & leuke notitieboekjes

Door  |  1 reactie

Onvermijdelijk: tijdens mijn zoektocht naar leren notitieboekjes kwam ik nog veel meer supertoffe, grappige & leuke notitieboekjes tegen. Geen leer, maar te leuk om niets mee te doen. Daarom nog een 9x, vol grappige & leuke notitieboekjes.

Ik moet voor elk project maar een eigen notitieboekje kopen, of gewoon een webshop in leuke notitieboekjes beginnen: er is zoveel moois en het liefst koop ik ze allemaal. Al denk ik dat ik dan ruzie krijg thuis. Nog meer ‘onzin’ in huis, en nog minder geld op de rekening. Ik denk dat mannen de fascinatie voor leuke notitieboekjes nooit zullen begrijpen, wat jij?

Leuke notitieboekjes

Alles over deze grappige & leuke notitieboekjes

1. Omdat je leuke dingen niet vaak genoeg kunt opschrijven: je eigen notitieboekjes vol little happy things. Ook voor alle kleine geluksmomenten die je anders zo snel vergeet.

2. Hoe tof: je eigen naam uitgesneden uit de cover van deze leuke notitieboekjes. De achtergrondkleur mag je helemaal zelf kiezen. Gevonden op Etsy, hoe kan het ook anders.

3. Op Ecojot.com vond ik geweldig leuke notitieboekjes met net zulke geweldige teksten. Dit is mijn favoriet, maar er zijn nog meer varianten: Anything is possible, Never never give up, Who dares wins en Be the change bijvoorbeeld.

4. Hoe tof: een notitieboek in de vorm van een SIM-kaart.

5. Geen twijfel over mogelijk: dit is een notitieboek. En nog een verdomd leuke ook!

6. Vrolijk als serie op je bureau: deze leuke notitieboekjes van vtwonen.

7. Leuke notitieboekjes voor de reiziger genoeg. Wat dacht je van deze? Paris is always a good idea.

8. Omdat je nu eenmaal van die dagen hebt… Gelukkig maken notitieboekjes vrolijk. Zo ook deze!

9. ‘Die winkel moet ik onthouden’ en ‘Dat boek moet ik nog lezen’. Het overkomt je bijna elke dag dat je even iets op wilt schrijven. Omdat je iets niet wilt of mag vergeten. Maar een leeg notitieboek is zo saai… Geen nood! Nu is er My Favorite Notes, met handige lijstjes voor iedereen. Voor al je to do lijstjes, je eigen wishlist, belangrijke data, herinneringen en vele voorgedrukte lijstjes die je zelf kunt invullen.

Voor welke van deze leuke notitieboekjes ga jij? Of ken je nog veel leukere die ik heb gemist? Laat het weten!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Dionne

    18 februari 2015 at 12:59

    Ziet er leuk uit! Ik ben dol op notitieboekjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *