Rise & Shine: begin de dag met een lach

Door  |  3 reacties

Ze bestaan: echte ochtendmensen: ze stralen, hebben geen ochtendhumeur en barsten direct van de energie om iets van de dag te maken. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met dit karaktertrekje. Ben jij ‘s ochtends nu niet bepaald het zonnetje in huis? Wellicht kan de app Rise & Shine jouw ochtenden iets aangenamer maken.

Lachend wakker worden

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag. De schrijver van dit bekende kinderliedje, dat ook al jaren door Giel Beelen in zijn ochtendshow op de radio wordt, gebruikt had het al vroeg door… En dat is precies het principe waar de alarm-app Rise & Shine ook van uitgaat. De enige manier om deze alarmklok ‘s ochtends stil te krijgen is namelijk door in de camera van je telefoon te lachen! Kijk je nog een beetje chagrijnig? Dan zal het alarm blijven klinken, totdat je zichtbaar zin hebt in de dag.

Share je out of bed look

Natuurlijk is er ook in deze app een social functie ingebouwd. Er wordt tijdens het lachen in je camera automatisch een foto van je gemaakt. Deze out of bed look kun je daarna eenvoudig delen met je vrienden via mail of een messenger app. Wie weet maak jij met deze leuke ochtendfoto’s meteen nog iemand vrolijk! Wanneer jij je ochtenden liever privé houdt is het ook mogelijk om deze functie uit te schakelen overigens.

Rise & Shine getest!

De app ziet er modern uit en heeft geen overbodige opties, wat hem heel gebruiksvriendelijk maakt. Denk echter niet dat je er met een mager glimlachje afbent, pas na een flink aantal seconden goed lachen gaat de wekker uit. Ondertussen wordt je ook nog met motiverende spreuken aangemoedigd om met het goede been uit bed te stappen. Een leuk experiment om te zien of dit echt positieve gevolgen heeft voor een ochtendhumeur. Die foto’s houd ik voorlopig echter nog maar even voor mijzelf…

Download de app Rise & Shine gratis in de iTunes Store >>
(voor Android is de app helaas nog niet beschikbaar)

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

3 reacties

  1. Geluid Amsterdam

    19 februari 2015 at 10:46

    Dat zou voor veel mensen wel eens dé oplossing kunnen zijn 😉

  2. Amanda

    19 februari 2015 at 21:53

    Wat een handige tip! Zou wel iets voor mij zijn haha 🙂 Ik ga hem downloaden!

  3. Ina

    20 februari 2015 at 22:37

    Ziet er handig uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *