Hoe cool! Foto’s printen met je telefoonhoesje

Door  |  1 reactie

Je maakt honderden, of misschien wel duizenden, foto’s met je telefoon. Maar print je de foto’s ooit? Nee! Teveel gedoe. Of toch niet…? Met de Prynt heb je jouw printer altijd bij de hand.

Hoewel de Prynt nog niet in productie is, wil ik deze hebben. Wat een geweldig product! Prynt is namelijk het eerste telefoonhoesje die werkt als instant printer. Zo maak je van jouw telefoon opeens een polaroidcamera.

En ik ben niet de enige die dit product wil hebben. De bedenkers van Prynt (je hoort ze aan het woord in onderstaand filmpje, wat je meteen ook uitleg geeft over dit toffe product) proberen via Kickstarter geld los te krijgen om de productie te betalen. Ze hadden $ 50.000 nodig en zijn nu grens van $ 1.000.000 al gepasseerd. De wereld wacht kennelijk al erg lang op dit product.

Zo werkt Prynt

Gebruik de Prynt als hoesje voor je telefoon (iPhone 5/5S/5C/6 en Samsung Galaxy S4/S5). Schuif je foto in het toestel, kies een foto uit je fotoroll of maak een nieuwe foto. Druk op print en even later heb je de foto in handen. Op een ingenieuze manier. Je hebt enkel speciaal fotopapier nodig, welke de inkt al bevatten, waardoor je geen cartridges nodig hebt. Daardoor kan dit hoesje zo compact blijven.

We wanted to bring memories that you can hold in your hands. And that you can give away whenever you want.

Wil jij als eerste een Prynt in je handen hebben? Je kunt nog bijdragen aan het Kickstarter-project >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Frederique

    22 februari 2015 at 00:14

    Wat een super idee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *