Verse bloemen door de brievenbus

Door  |  0 reacties

Vorige week zaterdag was ongetwijfeld een top-dag voor bloemenverkopers. Maar vergeet je niet ook na Valentijnsdag de lieve mensen om je heen te verrassen met een bloemetje? Niets leuker dan een (onverwacht) bosje. Op de deurmat!

Ik geef graag bosjes bloemen. Aan een familielid die een hart onder de riem nodig heeft, dat vriendinnetje dat gezondheidsproblemen heeft of aan een collega als bedankje voor hulp in drukke tijden. Maar ik geef ze eigenlijk altijd in real life. Het nadeel van bloemen opsturen vind ik namelijk dat je nooit weet of iemand thuis is. En als jouw bos bloemen daardoor pas een dag later aankomt, is het weer een dag minder genieten van die mooie bos. Dat risico neem ik liever niet.

Of moet ik zeggen nam? Onlangs ontdekte ik 24flower.nl, een website waar je bloemen in een brievendoos kunt bestellen. Deze kunnen, zoals de naam al zegt, door de brievenbus van de ontvanger en na een lange dag werken vindt deze dan een mooie verrassing op de deurmat.

Over 24flower.nl

24 flowerWaarom heb ik deze handige website niet eerder ontdekt? In slechts een paar stappen is jouw bos bloemen onderweg naar de ongetwijfeld blije ontvanger:

  1. Maak een keuze uit jouw favoriete bloem. Je kunt kiezen uit rozen, tulpen, gerbera’s en lelies. In het juiste seizoen kun je ook nog ranonkels en pioenrozen bestellen.
  2. Selecteer de kleur. Wil je een enkele kleur, of kies je voor een gemengde bos? Het is ook mogelijk om zelf een kleurencombinatie samen te stellen.
  3. Kies het aantal bloemen die je wilt bestellen. Ga je voor een groot aantal (24) houdt er dan rekening mee dat dit wel per pakketpost gaat.
  4. Voeg aan jouw bestemming een persoonlijk kaartje toe. Of nog leuker: een videoboodschap.
  5. Voer het adres van de ontvanger in, en ook het e-mailadres. Mocht het een verrassing zijn, laat dan jouw eigen e-mailadres achter. Hier wordt namelijk de track & trace code naar toe gestuurd.
  6. Geef aan wanneer je wilt dat de ontvanger verblijd wordt met jouw bosje bloemen. Houd er rekening mee dat de website niet op zondag en maandag bezorgd.
  7. Afrekenen maar! Jouw bestelling wordt doorgezet naar de kweker en je bos bloemen wordt geregeld.

Gegarandeerd vers!

Altijd de mooiste bloemen, met maar liefst 10 dagen fresh guarantee: dat is wat 24flower.nl beloofd. En wat ze, zo blijkt uit de tekst, ook waarmaken. Ik koos voor de gerbera’s en wat zijn die altijd hanggevoelig, zeker als je geen ijzerdraadje gebruikt. Maar deze bleven prima staan, ruim 10 dagen lang. Hoe ze dit voor elkaar krijgen? De bloemen worden rechtstreeks vanaf de kwekerij geleverd. Verser kan niet!

Ook zelf testen? Ga naar 24flower.nl en ontvang met de code Likelove24 maar liefst 15% korting >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *