Feel good-boeken: win jij ze?

Door  |  8 reacties

Niets fijner dan na een lange werkdag op de bank te kruipen met een fijn feel good-boek. Chicklit a la Sophie Kinsella of Chantal van Gastel. Uitgeverij The House of Books snapt deze behoefte en komt daarom met een speciale feel good-reeks.

Ik verslind chicklits bij het leven en voor ik ze ging recenseren voor Like & Love (it!) kostte me dat maandelijks een flink fortuin. Een beetje leuke chicklit kost al snel € 15,- tot € 20,-. Kassa! Maar niet met de nieuwe feel good-serie van The House of Books. Zij hebben populaire boeken in een nieuw jasje gegoten en die kun je nu voor slechts € 9,99 bestellen. Ideaal!

Welke Feel good-boeken zijn er?

Op dit moment heeft The House of Books vier titels geselecteerd, die volgens hen in geen enkele boekenkast van vrouwen mogen ontbreken:

 • Alles is zoals het zou moeten zijn (Daphne Deckers). Als Iris na de geboorte van haar zoontje in de steek wordt gelaten door haar jeugdliefde, moet zij als alleenstaande moeder op zoek naar nieuw geluk in de competitieve televisiewereld. Maar niet voordat ze heeft afgerekend met haar overspelige ex en een valse collega.
 • Al ga je op je kop staan (Marian Keyes). Wanneer een waarzegster voorspelt dat Lucy binnen een jaar zal trouwen, raken haar vriendinnen en huisgenoten Karen en Charlotte in paniek. Hoe moet het dan met hun heerlijk chaotische leventje met afhaaleten, te veel goedkope wijn en vriendjes over de, niet gestofzuigde, vloer?
 • Zwaar verliefd! (Chantal van Gastel) Isa, een jonge dierenarts, worstelt met haar overgewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, die ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?
 • Hou je mond! (Sophie Kinsella) Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Als ze tijdens een paniekaanval in het vliegtuig al haar geheimen vertelt aan een wildvreemde, aantrekkelijke man, schaamt ze zich diep. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer onder ogen te komen. Tenminste, dat denkt ze…

Toffe titels, en we hopen dan ook enorm hard dat The House of Books nog meer feel good-boeken gaat selecteren. Want dat zachte prijsje, daar houden we wel van op de redactie van Like & Love (it!).

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Feel good-boeken

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

8 reacties

 1. Mieke Schepens

  27 februari 2015 at 13:04

  Mijn favoriete moment is ’s avonds bij de kachel

 2. Mieke Schepens

  27 februari 2015 at 13:08

  En gedeeld op facebook (persoonlijke pagina en @Mieke’s blog: Graag gelezen! ) en Twitter @MiekeSchepens

 3. Esther Potters

  27 februari 2015 at 17:43

  ’s Avonds in bed, heerlijk wanneer de regen bijv. tegen de ramen tikt! Daar
  kan ik zo van genieten!
  Actie gedeeld op twitter @es2511

 4. Wil Visser

  13 maart 2015 at 14:59

  Oh heerlijk nu het voorjaar er weer uitkomt met een kopje thee in de zon. (wel een zonnebril erbij). Heeeeeeeeeeeeerlijk!

 5. Baseballlover

  20 maart 2015 at 12:38

  Ik vind het heerlijk om met mijn bikini aan, zonnend in de zon te genieten van een fantastisch Feel good-boek! Mijn favo moment! Nu alleen nog het warme weer!

  • Baseballlover

   20 maart 2015 at 12:38

   Gedeeld op twitter onder @Baseball14Lover

 6. FaeryLord

  26 maart 2015 at 11:31

  Ik lees zelden (Feel Good) boeken. Maar mij favoriete plek zou denk ik dan zijn aan het zwembad (niet erin want met een beetje pech is het boek dan niet meer te lezen en dat zou jammer zijn!).

 7. Turtle

  27 maart 2015 at 23:15

  Heerlijk ontspannen op de bank onder een plaid met een mok thee tussen de bedrijven door een rust momentje. Genieten!
  Ik volg en heb getweet onder @TurtleBookwurm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *