Neom: natuurlijke luxe in je badkamer (en de rest van je huis)

Door  |  0 reacties

Je eigen spa in je badkamer? Dat kan met de producten van Neom Organics London. Na een uitgebreide test zijn we op de redactie van Like & Love (it!) verkocht.

Vanaf het moment dat jaren geleden de eerste Rituals-winkel in Almere kwam, was ik fan. En nog steeds: als ik een leuk cadeautje nodig heb voor een vriendin is dit de winkel waar ik het meest naar toe ren. Maar heel eerlijk, elke dag biefstuk gaat ook vervelen. En dus ging ik op zoek naar eens iets anders dan Rituals. Uiteindelijk stuitte ik op het geweldige merk Neom Organics London.

Over Neom Organics London

Dat ik dit merk niet eerder ontdekte is niet verrassend. Tot voor kort was Neom alleen nog maar verkrijgbaar in de exclusieve Londense warenhuizen. Begin februari ontvingen we op de redactie echter een persbericht dat ook Nederland nu mee kan genieten van dit mooie merk. Neom is nu exclusief verkrijgbaar bij de webwinkel Heavenly Pure.

Neom Organics LondenEen kans voor jou (en ook ons!) om kennis te maken met dit in Engeland razend populaire merk, dat uitsluitend de beste natuurlijke en/of biologische ingrediënten bevat. Niets wordt op dieren getest en je hoeft ook niet bang te zijn voor chemische toevoegingen als SLS, parabenen en siliconen.

En alles op basis van essentiële oliën die zorgen dat je je badkamer in een heuse spa transformeert. Elke essentiële olie heeft specifieke therapeutische effecten. Hierdoor ruiken ze niet alleen geweldig, maar hebben ze bovendien een positieve invloed op de stemming. Zo bevordert mandarijn het humeur, brengt lavendel het lichaam tot rust, werkt grapefruit ontgiftend en heeft citroen een opwekkend effect.

Neom getest!

Een kleine blik op de producten van Neom maakte dat we niet konden kiezen. De webshop Heavenly Pure – die overigens alleen maar natuurlijk en biologische huidverzorgingsproducten verkoopt – liet ons echter een breed scala aan producten testen. Zo konden we kennis maken met de vier thema’s die Neom doorvoert: de-stress, happiness, relax en energise. En welk thema ook je voorkeur heeft, elke lijn bevat een bad- en doucheproducten, bodylotions en -scrubs, geurkaartsen, geurdiffusers en huisparfums.

Wij gingen in bad met de luxe badschuim, die jasmijn, Franse lavendel Braziliaans rozenhout combineert. Wat een goede nacht hadden we daarna. We testten de Six Blissful Nights Bath & Shower Oil. Een must als je op reis gaat, deze kleine flesjes. Een leuk cadeau voor reizende vriendinnen! Op de kast prijken de geurstokjes Happiness, welke witte neroli, mimosa en citroen combineert met de geur van fris gras. Het is meteen voorjaar in je hoofd… Tot slot werden we fan de hand & bodysoap.

Of eigenlijk gewoon fan van Neom. De rest staat al op de wishlist. En hoewel het niet het goedkoopste merk is, krijg je wel waar voor je geld. Luxe, natuurlijk, een zachte huid: daar heb je toch graag wat voor over?

Korting!

Extra leuk: shop je nu jouw favoriete Neom-producten bij Heavenly Pure dan ontvang je 10% korting met de code like&love15. Deze code is geldig t/m 31 maart en zolang de voorraad strekt.

Benieuwd geworden naar alle producten van Neom? Ga naar de website van Heavenly Pure >>

Voor deze review stelde Heavenly Pure producten van Neom beschikbaar. Waarvoor dank!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *