Cosy & warm! 9x huispakken om een weekend lang in door te brengen

Door  |  0 reacties

Een weekend niets op de planning? Tijd voor een stapel boeken, een RSS-reader vol leuke blogs én een huispak om in weg te kruipen, terwijl je haar in een simpele staart gaat. Genieten niet..?

Speciaal voor deze ‘lege’ weekenden gingen we voor je op zoek naar de leukste huispakken. Want eerlijk is eerlijk: geen enkele mooie skinny jeans kan toch op tegen het gemak van een cosy huispak? En laten we nu geweldige huispakken hebben gespot bij Wehkamp. Kijk je mee?

Huispakken

Alles over deze huispakken

1. Dol op printjes? Love this!

2. Bang dat huispakken niet samengaan met sexy? Mis! Check dit huispak. Oh en hij doet het ook prima voor op het strand én neemt weinig ruimte in je koffer in.

3. Stiekem al besteld: dit huispak annex jumpsuit. Comfort als het aankomt op dragen, maar totaal geen slobberig uiterlijk. Jouw vriend moet je natuurlijk net zo aantrekkelijk blijven vinden…

4. Ik was vroeger dol op mijn eendelige pyjama’s, die nu onder de naam onesie bekend staan. En al bleef mijn vader ze steevast drollenvangers nodig, vanwege het lage kruis, ik kroop er het liefst de hele dag in weg. Dit grijze huispak doet me denken aan die pyjama’s van vroeger.

5. Een tikkeltje jeugdsentiment: doet dit huispak je niet denken aan je vroegere pyjama’s? Geschikt voor een charmante net-uit-bed-look.

6. Ik ben dol op ééndelige huispakken (nooit meer per ongeluk een blote rug!), ondanks het ongemak bij het naar het toilet gaan. Heb jij daarom liever een tweedelig huispak? Wat dacht je van dit huispak van Esprit?

7. In de zomer hang ik graag in huis (en in de tuin) in dit geweldige (en ook nog een beetje sexy door de doorschijnende bovenkant) zomerse huispak.

8. Oh ja, als ik het koud heb, trek ik gerust de capuchon van mijn hoody over mijn hoofd in huis. Met dit roze huispak hoef ik geen capuchon te missen.

9. Nog zo’n fijn huispak voor in de zomer! Je voelt haast niet dat je iets draagt…

Voor welk van deze huispakken ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *