Kleurend je vakantie in! Het tweede enige echte kleurboek voor op reis

Door  |  0 reacties

Hoewel de zomervakantie nog veel te ver weg is, kunnen we het niet laten om nu al een boek aan te prijzen. Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reis is namelijk uit. En ach, die kun je ook wel vast voor komend weekend kopen toch?

Het was één van de eerste kleurboeken die ik zelf in gebruik nam: Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis. Hoewel er veel volgden blijft dit een van mijn favoriete kleurboeken. Waarom? Vanwege de ringband en dus het ontbreken van lastige kantlijntjes. Je kunt gewoon tot het eind toe doorkleuren. Helemaal blij werd ik dan ook toen de tweede versie op mijn mat viel.

Wat kun je van het tweede kleurboek voor op reis verwachten?

Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reisHetzelfde als van het eerste boek, zo simpel is het. Kleuren is niet alleen dé hype van 2014, maar ook die van 2015. In dezelfde vorm, voor 100% ontspanning na een drukke (werk)week. We hebben dit nodig in de hectiek van alledag.

In Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reis vind je 60 nieuwe kleurplaten. Dit keer met iets minder flora- en faunaplaten, maar des te meer abstracte tekeningen. En objecten die je direct in de vakantiesfeer brengen: camera’s, schelpen, ijsjes, croissants (het gevoel van verse ontbijtjes in hotels!)…

Oh, en je wordt stiekem ook af en toe al in kerstsfeer gebracht met kerstklokjes en -ballen. Wat niet erg is, want als je netjes kleurt ben je wel even bezig en dan is het zo kerst.

Titel: Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen op reis
Uitgever: BBNC uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk Het tweede enige echte kleurboel voor volwassenen op reis op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *