Voorjaarsmode om vrolijk van te worden!

Door  |  1 reactie

Nu de kou definitief achter ons lijkt te liggen en de etalages zich vullen met vrolijke voorjaarsmode, wordt het ook wel tijd om je lentegarderobe onder het stof vandaan te trekken. En nog leuker: uitbreiden met nieuwe kledingstukken.

Denim blijft in, we krijgen uitbundige, vrolijke kleuren, de seventies komen terug, evenals chiffon, franjes en pailletten. Bloemen- en fantasieprints zul je met regelmaat in de etalages terugzien en sandalen zijn the bomb. Als het platform- of gladiatorsandalen zijn althans. En goud is de kleur van de accessoires deze zomer. Aldus de modefanaten.

Toegegeven: ik ben geen meisje-meisje en ik doe vaak aan wat ik zelf leuk vind i.p.v. wat de bladen zeggen. Af en toe met de massa mee, soms een beetje eigenwijs. En dat zul je ook terugzien in deze serie vrolijke voorjaarsmode.

Vrolijke voorjaarsmode

Alles over deze vrolijke voorjaarsmode

1. Jeans blijven hot, en ook de boyfriend jeans. Een zege, want dat zit toch veel lekkerder dan elke dag een skinny jeans, waarin je ook nog eens elke kilo extra ziet. Ik ga dit jaar voor deze boyfriend jeans van G-Star.

2. Heb jij een broertje dood aan prints en teksten op shirts? Oef, dan krijg je het zwaar dit jaar. De winkels liggen er namelijk vol mee. Ik ga in elk geval voor dit toffe t-shirt.

3. Als ze ergens veel gebruik maken van vrolijke kleuren dan is het wel bij mijn favoriete Japanse merk Superdry. Dit vrolijke jurkje staat bovenaan mijn wishlist.

4. Over prints gesproken! Hoe tof is deze vrolijke, maar nette rok? Graag ook het bijpassende jasje, please.

5. Net te fris om zonder jas de deur uit te stappen? Een spijkerjasje is altijd goed.

6. Platformsandalen zijn niet echt mijn ding, het liefst loop ik de hele dag op espadrilles. En goud mag dan de kleur van de zomer zijn, zilver is toch stiekem veel mooier? Ik ga dus voor deze fijne instappers van Guess.

7. Op slippers lopen: het ultieme voorjaar- en zomergevoel. Afgelopen jaren versleet ik mijn NOOSA-slippers, tijd voor hun nieuwe slippers.

8. Franjes zijn terug van weggeweest. Maar een overload aan franjes past niet bij me. Deze blouse gebruikt franjes op een subtiele manier, en brengt me ook nog eens in gedachte terug naar Ibiza, waar ik vorig jaar op vakantie ging.

9. Tijdens echt warme dagen doe je mij geen plezier met een klamme spijkerbroek. Geef mij maar een fijne fladderbroek. Met bloemen natuurlijk, want die zijn in dit jaar.

Heb jij al een blik geworpen op de vrolijke voorjaarsmode van komend seizoen? Wat mag er bij jou echt niet ontbreken in de kast?

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Jessica

    8 maart 2015 at 21:47

    Het zou mij niet staan, maar ik vind nummer 9 wel erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *