Kleurboek om te versturen? Ja, echt!

Door  |  0 reacties

Sorry, we blijven je ‘lastigvallen’ met de leukste kleurboeken voor volwassenen. Ze zijn ook steeds leuk en er komen steeds weer originele varianten. Zoals Het enige echte kleurboek om te versturen.

Stiekem mis ik het soms wel: de tijd dat een handgeschreven en soms zelf handgemaakte kaart op de mat viel. Ooit was ik zelfs zo gek om 50 kerstmannetjes te vouwen (origami) en op zelfgemaakte kerstkaarten te plakken. En hoewel ik een veelverbruiker ben van Greetz.nl (want hé, ik heb niet altijd tijd om naar de winkel te gaan), stuur ik het liefst nog een handgeschreven kaart. Toch net iets persoonlijker!

Van de week verstuurde ik een wel heel originele, persoonlijke, handgeschreven kaart. Eentje die ik zelf had ingekleurd. Een van de kaarten uit Het enige echte kleurboek om te versturen.

Wat is ‘Het enige echte kleurboek om te versturen’?

Het enige echte kleurboek om te versturenHet enige echte kleurboek om te versturen is een bundeling van 30 ansichtkaarten die je kunt uitscheuren & inkleuren. Niet alleen een goede ontspanningsoefening voor jezelf na een drukke werkdag ook nog eens een leuke verrassing voor de ontvanger.

Waar je aan de voorkant al je kleurpotloden kunt gebruiken voor een waar kunstwerk, is er op de achterkant ruimte voor een persoonlijke tekst. Al mag je daar ook gewoon verder tekenen en kleuren…

Je doet dus niet alleen jezelf een plezier als je dit kleurboek koopt, maar ook nog eens de ontvanger van jouw kaarten!

Titel: Het enige echte kleurboek om te versturen
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 12,95

Bekijk Het enige echte kleurboek om te versturen op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *