Etsy-ontdekkingen: 9x de leukste & mooiste sieraden

Door  |  1 reactie

Etsy: de Marktplaats voor creatievelingen, waar je – soms heel goedkoop, soms wat duurder – de leukste en meest originele producten kunt aanschaffen, die je van over de hele wereld worden toegezonden. Vooral sieraden zijn er erg geliefd!

Etsy, dat ik ooit zonder kon. Deze Marktplaats is een walhalla voor creatievelingen en mensen die van originele producten houden (ik, ik, ik!). Mijn wishlist groeit met de dag & dus is het tijd om een nieuwe rubriek te introducteren: Etsy-ontdekkingen. Regelmatig neem ik je aan de hand van een ‘thema’ mee door mijn wensenlijst. Deze week de leukste & mooiste sieraden die ik op Etsy vond, en waarvan ik hoop dat mijn vriend dit artikel eens als hint ziet…

Leukste & mooiste sieraden Etsy

Alles over deze leukste & mooiste sieraden op Etsy

1. Turquoise is één van mijn lievelingskleuren. Deze vrolijke ringen (met koper!) combineer ik van het voorjaar graag met een stoere jeans.

2. Voor op mijn stoere dagen: deze wikkelarmband van touw & metaal.

3. Ik houd wel van een gimmick op zijn tijd als het aankomt op mijn outfit. Met een gek paar laarzen, of een opvallende ring. En laat ik nu dol zijn op konijntjes!

4. Deze zilveren ring is niet alleen classy, maar ook nog eens verdomd stoer.

5. In het voorjaar en de zomer loop ik graag in denim. Om te voorkomen dat mijn outfit saai wordt, combineer ik deze met kleurrijke sieraden. Zoals deze vrolijke handgemaakte kettingen.

6. Ga een rondje sieraden neuzen op Etsy en je zult ontdekken dat koper weer helemaal in is. Ik ben meer fan van zilver, maar voor deze toffe armbanden-set maak ik graag een uitzondering.

7. Ik ben zelf geen enorme bakfreak, bakken laat ik liever over aan mijn vriendinnetje Sabine. Deze bak-ketting zou echt wat voor haar zijn en dus staat hij op mijn wishlist. Voor als ze jarig is, of gewoon een keer zomaar.

8. In de Etsy-shop van MrsFoxPieces vind je de stoerste handgestempelde ringen.

9. Werkzaam voor een reisorganisatie zit reizen mij inmiddels in het bloed. Een reisgebonden sieraad mag dan ook niet in mijn favoriete sieraden ontbreken. Deze ligt stiekem inmiddels op mijn nachtkastje.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Dionne

    12 maart 2015 at 10:17

    Etsy is zoo leuk! <3 Nummer 5 is tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *