Wat ontbijt jij dit weekend?

Door  |  2 reacties

Doordeweeks is het in veel huishoudens ’s ochtends haasten geblazen. Tijd om uitgebreid te ontbijten is er dan niet. Haal jij dit graag in het weekend in? Dan is het boek Weekend ontbijtboek echt wat voor jou.

Nog zonder het boek gelezen te hebben, wist ik dat dit een geweldig boek moest zijn. Simpelweg omdat Uitgeverij Snor enkel leuke boeken heeft. Ik ben duidelijk een fan van hun keuzes en dat wordt met het boek Weekend ontbijtboek weer eens bevestigd.

Wat kun je verwachten van het Weekend ontbijtboek?

Weekend ontbijtboekToegegeven: het is hier thuis niet elk weekend feest. Soms wil ik gewoon ordinair uitslapen en is het ook in het weekend nog wel eens haasten voor een afspraak. Andere keren moet de man op tijd op bad voor werk.

Maar één weekenddag per week proberen we uitgebreid te ontbijten. Perfect als je dit boek aanschaft. Want blogger Yvonne Eijkenduijn van Yvestown.com maakte 25 superontbijtjes, voor ieder weekend één.

Zo staat er het komende jaar dus elk weekend wat nieuws op tafel. En ook nog handig genummerd, zodat je altijd in het juiste seizoen het juiste gerecht eet. Zoals appeltjes van Oranje gevuld met yoghurt tijdens de verjaardagsweek van Koning Willem-Alexander.

Een greep uit de recepten

Wat er komend jaar op tafel staat tijdens het ontbijt? Ik deel een kleine greep uit de recepten met je, zodat je het liefst direct dit boek aanschaft: ouderwetse wentelteefjes, ei-avocadospread, Fries suikerbrood, ontbijtpizza, oefs en cocotte, banaan-pindakaassmoothie, granola-trifle, Luikse wafeltoren, chocolade-ontbijtcake, tomatenchutney, jam van peer, appel en vanille… Heb je al trek gekregen?

Dat wordt lekker ontbijten komend jaar. Doe je mee?

Titel: Weekend ontbijtboek
Uitgeverij: Snor
Prijs: € 16,95

Bekijk het Weekend ontbijtboek op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Iep

  13 maart 2015 at 11:25

  Jaaa, ik heb het weekend ontbijt boek thuis ook! Het zijn zulke mooie foto’s en makkelijke recepten!
  Echt heel leuk om te zien dat jij het boek ook hebt!
  Liefs

 2. Marijke - easydailyfood

  13 maart 2015 at 12:59

  Wat een leuk idee een weekend ontbijt boek haha. Lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *