Win een toffe workshop van Applepiepieces

Door  |  0 reacties

We zijn fan van Mariko, de eigenaresse van Applepiepieces. Elke keer komt ze weer met leuke, uniek producten en toffe ideeën. Zoals een workshop waarbij je je eigen zomerse symbolische Kokomo armband kunt maken.

Appeltaart, bubbels, vriendinnen, DIY én strand: aan alles is gedacht door Mariko. Alle ingrediënten voor een waanzinnige dag zijn verzameld. Op verzoek van haar klanten overigens, die afgelopen jaar massaal vroegen om workshops. “Doen dus”, dacht Mariko. En komende maand gaan de workshops dan eindelijk van start. Jij kunt er bij zijn!

Wat kun je verwachten van de workshop?

Workshop ApplepiepiecesTijdens de workshop, welke plaats vindt op het Applepiepieces headquarter, maak je je eigen Kokomo-arband t.w.v. € 39,50. Deze armbanden zijn erg populair onder de bezoekers van Applepiepieces. Breng je eigen souvenirs mee om deze nog persoonlijker te maken.

Zonder lekker eten & drinken geen geslaagde workshop, en dus trekt Mariko verse appeltaart uit de kast. En naast koffie en bloementhee is er natuurlijk ook champagne. En korting! Want daar gaat ons vrouwenhart nu eenmaal sneller van kloppen. Je krijgt de hele middag 20% korting op alle Applepiepieces sieraden, die je nu live kunt zien en passen. Oh, en zonder goodiebag mag je het pand uiteraard niet verlaten.

Wie, wat, waar?

  • De workshop vind plaats in het hoofdkwartier van Applepiepieces in Scheveningen (ga daarna zeker uitwaaien!)
  • Je kunt je nog inschrijven voor zaterdag 25 april, zondag 10 mei en zaterdag 23 mei
  • De workshop duurt van 13.30 tot 16.30 uur
  • Kosten? Slechts € 49,50 (ja, dat is incl. die toffe armband!)

Ook leuk als vrijgezellenfeest!

Zie jij zo’n workshop wel zitten, maar wil je dit met een grote groep, bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Vanaf zes personen kun je in overleg met Mariko kijken naar de mogelijkheden qua datum, tijd, grotere groep deelnemers, te maken item (Something blue?), thema of eventuele andere wensen. Schroom niet haar te mailen!

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Niet misgrijpen, maar direct reserveren voor een van bovenstaande data? Schrijf je nu in! >>

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *