Drop + chocolade = dubbelop snoepen

Door  |  1 reactie

Drop met Belgische chocolade. Heel eerlijk gezegd gingen onze wenkbrauwen een split second omhoog om vervolgens net zo rap weer te zakken want dat wilden we proeven! En dat mocht. We ontvingen een introductiepakket met alle drie de varianten en konden los met proeven. Wat een narigheid… NOT!

Typisch Hollands

Drop is iets typisch Hollands. Zeg eens eerlijk, heb jij nooit een zak drop meegenomen op vakantie? Drop dateert al uit 1358 voor Christus en in Nederland eten wij jaarlijks 33,6 miljoen kilo drop, ofwel zo’n 8 miljard dropjes. Dat heeft een straatwaarde van maar liefst € 140.000.000. Hiermee winnen we het van Scandinavië, en zijn we ’s werelds grootste dropeters.

Drop + chocoladeChocolade zijn we overigens ook niet vies van. Zes op de tien Nederlanders eet minimaal eens per week chocolade en bij 15% gaat er geen dag voorbij zonder de lekkernij.

De combinatie van deze twee lekkernijen is al een grote hit in Scandinavië, maar in Nederland verrassend genoeg nog onontdekt. Tijd voor fabrikant Meenk om deze sensatie naar Nederland te brengen. Wij zijn om, nu jij nog!

Drop + Chocolade

Omdat het je natuurlijk niet te makkelijk gemaakt moet worden, heeft Meenk drie chocolade + drop smaken op de markt gebracht. Kiezen? Niet doen! Probeer ze allemaal.

  • Drop + Chocolade. Drop met chocolade in zijn puurste vorm, niets meer niets minder. Deze combinatie van een heerlijk zoet dropstukje omhuld met melkchocolade is de meest neutrale van de drie.
  • Drop + Chocolade + Krokant laagje. Laat je niet misleiden door de kleur; deze snoepjes smaken niet naar pepermunt. Denk M&M, maar dan met een (ditmaal) zout dropstukje verstopt in het midden. Lekker crunchy!
  • Drop + Chocolade + Salmiak. Dé favoriet hier bij de Like & Lovers. Niet gelijk kauwen! Laat de salmiak smelten, dan de chocolade en pas als je bij het zoete dropstukje bent kauwen. Schijnt de topper van de drie te zijn volgens Meenk. Wij snappen dat; heerlijk!

Drop + Chocolade zit in super leuke potjes met draaideksel (tip: passen prima in je bekerhouder in de auto). Leuk ook om cadeau te geven óf (nog veel leuker) krijgen.

Loopt het water je inmiddels direct in de mond? Je kunt Drop + Chocolade online bestellen >>

 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. alexa

    17 maart 2015 at 11:14

    ik zou het heel graag willen proberen en dan de Drop + Chocolade + Krokant laagje. Ik ben zelf echt een zoetekauw dus wil graag weten en ben benieuwd naar de combinatie hiervan. Ook leuk om een artikel over te schrijven op mijn eigen blog !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *