Vrolijke Paastafel: 9x het leukste servies

Door  |  0 reacties

Pasen: niet alleen het feest van eieren zoeken, maar ook van uitgebreid ontbijten en dineren. En het leukste van alles: een vrolijke paastafel met het leukste servies. Wat we vonden bij vt wonen.

Sinds ik bezig ben met onze mega-woonkamerverbouwing – die deze zomer plaats zal vinden – heb ik een tic voor servies. De reden? Er is in de nieuwe woonkamer indeling meer ruimte voor het eetgedeelte, een grotere tafel én relaxte stoelen om lange avonden te tafelen. En als ik iets leuk vind, dan is het een mooi gedekte tafel.

“Laat mij maar op zoek gaan naar het leukste servies voor een vrolijke Paastafel”, zei ik dan ook direct tegen de andere Like & Love (it!)-redacteuren toen we de Paas-artikelen gingen verdelen. Kijk je mee naar de favorieten in mijn inmiddels lange wensenlijstje op de website van vt wonen?

Vrolijke paastafel: het leukste servies

Alles over dit leukste servies voor de Paastafel

1. Geen Pasen zonder pastel! En dus mag dit servies van Gordom Ramsay niet ontbreken. Deze staat bovenaan mijn lijstje én gaat er komen voor de woonkamerverbouwing.

2. Oh, en natuurlijk ook geen Pasen zonder eieren. Eierdopjes zijn dus een must have op de Paastafel. Wat dacht je van deze vrolijke roze eierdoppen van Pip? Ze hebben overigens ook bijpassend servies.

3. Het lentebord – met bloesem! – uit de vier seizoenen-borden van Puhlmann komt goed van pas tijdens het paasontbijt.

4. Jouw paashapjes serveer je op deze grappige blaadjes. Ook leuk op een etagère.

5. Melk, karnemelk en yoghurt drink je tijdens de Paasdagen uit deze kleurrijke mokken van Bloomingville.

6. Voor Pasen ben ik fan van de servieslijn Ariadne at home moments. Precies de juiste kleuren en het ‘lieve’ dat Pasen voor mij heeft.

7. Vind je het dessin van de Pip-eierdopjes net te druk? Deze vrolijkerds staan ook mooi op jouw Paastafel.

8. Iittala is ook al zo’n mooi merk voor je Paastafel. Combineer het vrolijk gestreepte Origo-servies met het neutrale Teema. Vooral de groene variant ben ik verliefd op!

9. Denk jij bij sterren aan Kerst? Wat mij betreft mag dat ook gewoon met Pasen. Al is het alleen maar omdat ik verliefd ben op de sterrenserie van Bloomingville.

Kom maar op met die vrolijke Paastafel! Kun jij kiezen op dit leuke servies?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *