Sweet Living Shop: 9x toffe woonaccessoires

Door  |  2 reacties

Krijg jij nu het voorjaar is ook zo’n zin om je woonkamer een metamorfose te geven? De komende tijd gaan we op zoek naar toffe webshops. En de eerste die we uitlichten is Sweet Living Shop.

Over Sweet Living Shop

Als echte woonliefhebber zit je bij Sweet Living Shop zonder meer goed. Want als je de merken Bloomingville, Madam Stoltz, Nordal en House Doctor hoort dan weet je dat het qua kwaliteit en sfeer (van landelijk tot modern) wel goed zit toch?

Sweet Living Shop claimt met hun payoff – Alles voor je huis – een breed scala aan producten aan te bieden en dat doen ze ook. Elke maand komen er nieuwe producten online. Niet alleen woonaccessoires overigens, ook verlichting en meubels.

Nu het tijd is voor een woonkamer make-over zijn vooral de woonaccessoires een must. Simpelweg omdat het niet haalbaar is om elk jaar je meubels te vervangen (al zou dat wel leuk zijn!). Maar met de kleden, klokken, opbergers, kaarsen, lampen, wandrekken, tafeldecoraties & keukenaccessoires kun je jouw woonkamer echt wel een nieuwe look geven.

En daar kun je morgen al mee starten. Want als het product van jouw keuze op voorraad is, krijg je deze de volgende werkdag al bezorgd. En als er een langere levertijd staat, kan dat nog wel eens meevallen. Bij mij stond er 5-10 werkdagen en ik had het drie dagen later al in huis. Een andere meevaller: als je voor meer dan € 50,- besteld, wordt het ook nog eens gratis bezorgd. Ideaal!

Een selectie uit het aanbod van Sweet Living Shop

Om je direct een indruk te geven van al het moois dat Sweet Living Shop biedt, maakten we een selectie van onze favoriete producten. Kijk je mee?

Sweet Living Shop

1. Industriële inrichtingen worden steeds populairder. Deze zwarte metalen opbergboxen van Nordal horen gewoon thuis in een stoere woonkamer.

2. Omdat een dekentje op de bank ook van het voorjaar nog van pas kan komen! Met een breedte van 140 cm en een hoogte van 200cm is dit roze kleed met grafisch dessin van House Doctor zul je het niet snel koud krijgen.

3. Modern & natuurlijk: deze toffe set met vijf kandelaars van Pt, (Present Time).

4. Koper is wat de klok slaat deze zomer. Wat dacht je van deze glazen vaas met koperen kleur van Madam Stoltz?

5. Pastelkleuren zijn dé kleuren van 2015! Deze wandkasten van Bloomingville spelen in op deze trend.

6. Nóg meer pastel. Deze hanglamp van House Doctor (mint!) is een van onze favoriete producten van Sweet Living Shop.

7. Hoe leuk zijn deze dessertbordjes uit de serie Simone van Bloomingville? De ‘rommelige’ plates hebben allemaal een eigen kleur en zijn superleuk om te combineren. Oh en je hebt er ook toffe kopjes van.

8. Het maakt niet uit waar je hem neerzet – op de kast, op de eettafel of op de salontafel? – maar geen gezellige huiskamer is compleet zonder een dienblad met de mooiste kaarsen en vaasjes. Lekker gemixt en in vrolijke kleuren het liefst. Een mooi dienblad is dan welkom. Deze past goed bij een industriële inrichting.

9. De populaire pasteltinten van deze zomer, zeker mint, kun je moeiteloos combineren met koperen accessoires. Dit toffe krukje vind je ook bij Sweet Living Shop.

Ben jij ook al een klein beetje fan geworden van Sweet Living Shop? Ga snel naar hun webshop voor al hun producten.

Voor dit artikel kregen wij een shoptegoed van Sweet Living Shop om kennis te maken met hun service en producten.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Daphne

    25 maart 2015 at 10:46

    De koperen vaas vind ik echt een musthave. Past ook echt bij mijn nieuwe interieur.

  2. Danielle

    25 maart 2015 at 15:34

    De huisjes zijn zo leuk, ik heb er al eentje als boekensteun… daar mogen deze dus best bij! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *