Adidas x Pharrell: kies uit 50 kleurrijke Superstar sneakers!

Door  |  1 reactie

Adidas Originals heeft de hulp ingeschakeld van wereldwijd fenomeen en stijlicoon Pharrell Williams om de Adidas Superstar sneaker nieuw leven in te blazen. Pharrell was verantwoordelijk voor het selecteren van de kleuren voor de sneaker en hij kwam uit op maar liefst 50 varianten! Op 27 maart, morgen dus, wordt deze Supercolor-lijn officieel gelanceerd. Wees er snel bij!

Gelijkheid en toch divers

Adidas PharrellDe iconische Superstar sneaker van Adidas is al jaren populair. De standaard uitvoering van de sneaker is wit met vaak de beroemde drie gekleurde strepen aan de zijkant. Daar brengt Pharrell vanaf deze maand echter verandering in. Hij koos voor maar liefst 50 verschillende kleuren om de sneaker opnieuw in uit te brengen!

Wat Pharrell hiermee wil benadrukken is dat iedereen gelijk en toch ook weer anders is en dat we deze diversiteit in de wereld moeten vieren: ‘Supercolor is a celebration of equality through diversity’. Op de zijkant van de sneaker, in een van de drie strepen, staat dan ook het woord ‘equality’ gedrukt.

Geheel gekleurd

Van grijs naar lichtpaars en knalgeel, voor iedereen zit er in deze collectie wel een kleur bij. De sneakers zijn allemaal geheel uitgevoerd in de kleur naar keuze, van de sneaker zelf tot de drie strepen en de veters. Waar de Supercolor naast de kleuren nog meer afwijkt van de standaard Superstar-sneaker is dat er een speciaal Adidas Pharrell-logo op de achterkant is afgebeeld en dat de inlegzool kleurrijk geïllustreerd is.

Verkrijgbaarheid Adidas Supercolor

De Supercolor sneakers zijn vanaf 27 maart te koop via de webshop van Adidas Nederland en bij de Adidas Store in de Leidsestraat in Amsterdam. De adviesprijs is € 95,-. Mocht je nog twijfelen over de kleur, de winkel in Amsterdam is de enige spot in de Benelux waar ook echt alle 50 versies op display zullen zijn.

Weet jij al welke kleur jouw favoriet is? Ga nu naar de webshop van Adidas Nederland en bekijk de Supercolor collectie >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

1 reactie

  1. Marijke I easydailyfood

    26 maart 2015 at 12:21

    oo die wil ik! Zien er heel mooi uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *