Meesterwerken: tekenen van punt tot punt voor volwassenen

Door  |  0 reacties

We schreven er al eerder over: tekenen van punt tot punt is weer helemaal terug. En net als de kleurboeken, zijn ook de punt-tot-punt-boeken gemaakt voor volwassenen.

Ik was er als kind dol op: eindeloos puntjes aan elkaar verbinden tot er een tekening tevoorschijn kwam. Toen waren dat misschien 20-30 puntjes, met de meesterwerken in dit nieuwe kladblok moet je minimaal 300 punten met elkaar verbinden.

Tekenen van punt tot punt voor volwassenen, meesterwerkenEn wil je het goed doen, dan zul je je moeten blijven focussen. Het gaat sneller mis dan je denkt! En misschien was je als kind zelfs wel meer gefocust, omdat je niet aan de was/werk/boodschappen/kinderen/financiën hoefde te denken. Probeer je af te sluiten en punt-tot-punt tekenen zal je net zoveel ontspanning geven als kleuren voor volwassenen.

24 platen vol puntjes

In deze nieuwe versie van Tekenen van punt tot punt voor volwassenen vind je 24 kleurplaten. Deze tekenpuzzels van meer dan 300 puntjes zullen uiteindelijk bekende meesterwerken vormen. Bijvoorbeeld de zonnebloemen van Vincent van Gogh, David van Michelangelo, De Denker van Rodin en Het Melkmeisje van Vermeer.

Kom maar op met die scherpe blik. Nu nog een potlood scoren en aan de slag met deze tekenpuzzels!

Titel: Tekenen van punt tot punt voor volwassenen (Meesterwerken)
Uitgever: Deltas Centrale Uitgeverij
Prijs: € 12,50

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *