9x de leukste Paas printables

Door  |  0 reacties

Verreweg de meest populaire artikelen op Like & Love (it!): de artikelen vol printables. Tijd dus voor nieuwe favorieten. We maakten een selectie van de leukste Paas printables.

Paas printables

Alles over deze Paas printables

1. Hoewel Pasen geen typisch cadeautjes-feest is, slaan we bij Like & Love (it!) geen gelegenheid over om vrienden & familie te verrassen met (kleine) cadeautjes. Dit konijntjes-inpakpapier komt dus goed van pas. Ook verkrijgbaar in wortelvariant én met bijpassende cadeaulabels.

2. Een leuke Paas printable voor het hele gezien: Paas-bingo-kaarten. De hoofdprijs als je kaart vol is? Een groot chocolade-ei natuurlijk!

3. Uiteraard moet je ook met Pasen kalm aan doen. Deze poster is een goede reminder voor jezelf!

4. Deze cadeaulabels zijn niet alleen leuk voor als je wél voor Paascadeautjes gaat, ze zijn ook nog handig te gebruiken als naamtag voor de tafelschikking. Zo weet iedereen waar hij of zij moet zitten tijdens het Paasdiner.

5. Paashapjes op de planning staan? Vrolijk ze op met deze vlaggetjes.

6. Eieren versieren wordt extra leuk met deze printable Paas tatoeages.

7. Eieren zoeken wordt nog leuker met deze Paas printables.

8. Is het tijd om op school te trakteren voor jouw kind(eren) of vind je het gewoon leuk om een kleinigheidje te geven aan je collega’s? Met deze Paas printables geef je jouw zakje lekkers het juiste Paas-tintje.

9. Deze toffe Paas-slinger vrolijkt elke huiskamer op!

Zet je printer maar vast in, en gooi er een dikke stapel printpapier in. Want zeg nu zelf, kiezen uit deze Paas printables is toch haast onmogelijk?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *