Filmpje pakken? Shaun het schaap

Door  |  1 reactie

Shaun het schaap heeft zijn eigen film! Wij gingen vast voor je naar de voorpremière met twee broers van 4 en 10 jaar oud. En we hebben ons prima vermaakt.

Voor wie Shaun het schaap (of eigenlijk Shaun the sheep) niet kent, even een korte introductie. Shaun is regelmatig te zien bij Zappelin. Hij gaf zijn eerste optreden in de Oscar-winnende korte Wallace & Gromit-film A Close Shave (1995). En nu is hij dus te zien in zijn eigen film in de bioscoop. Shaun is een schattig en grappig schaapje dat de nodige streken uithaalt. Je sluit hem onmiddellijk in je hart.

Wat kun je verwachten van ‘Shaun het Schaap’?

Om te beginnen een film die zeker niet alleen voor kinderen leuk is. De humor van Shaun het Schaap is ook zeer geschikt voor volwassen (mee)kijkers. Shaun wil een dagje vrij, gewoon even uit de alledaagse sleur van het boerderijleven. Dus bedenkt hij samen met de kudde een briljant plan waardoor de boer op tamelijk spectaculaire wijze wordt weggevoerd van de boerderij en uiteindelijk met geheugenverlies in het ziekenhuis belandt.

Shaun en Bitzer (de hond die de zware taak heeft de schapenkudde in het gareel te houden) moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Ondertussen hebben de varkens het huis van de boer bezet en er een ware zwijnenstal van gemaakt. Eenmaal in de stad heeft de kudde te maken met een ontzettend nare dierenvanger die het terugbrengen van de boer tot een waar avontuur maakt.

Zal het allemaal lukken….. Ga het snel zelf zien. Shaun het schaap draait nu in de bioscoop! Bekijk hieronder vast de (Engelse) trailer, en dan gelijk maar een datum prikken om naar de bioscoop te gaan?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Marijke I easydailyfood

    28 maart 2015 at 20:32

    Leukw tip! Mijn dochtertje vind het ook erg leuk op tv s ochtends 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *