What’s in a bag: 9x de leukste hebbedingen

Door  |  0 reacties

We hebben weer een leuke website voor je gevonden: What’s in a bag. Hier vind je leuke hebbedingetjes, originele cadeautjes en wat er allemaal niet mag ontbreken in jouw tas. 

Bij What’s in a bag vonden we zo veel leuke spullen dat we negen favorieten voor je hebben geselecteerd. Voor elke gelegenheid is er wel iets leuks te vinden: of je nu op reis gaat, naar je werk of een dagje weggaat met kids. Je vindt er genoeg inhoud voor je tas: notitieboekjes, zakdoekjes, portemonnees, toilettasjes, broodtrommels… Maar ook als je nog op zoek bent naar een vrolijke tas kun je hier terecht. Kijk je mee naar onze favorieten van What’s in a bag?

Hebbedingen what's in a bag

Alles over deze leuke hebbedingen van What’s in a bag

1. Het lijkt op een notitieboekje, maar het is een tablethoes! Gemaakt van duurzaam Tyvek® is deze hoes bestand tegen vlekken, vocht en scheuren. Zelfs erop schrijven is geen probleem!

2. Super leuk camera pasmapje om bijvoorbeeld je OV-kaart in te bewaren. Met dit opvallende mapje heb je zo je belangrijkste pasjes bij de hand.

3. Zijn dit geen geweldige pleisters? Met deze tattoo pleisters val je zeker op!

4. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een bucket list, maar heb jij al een fuck it list? In dit fuck it list journal kun je bijhouden wat je allemaal niet wil doen voor dat je doodgaat. Er worden grappige suggesties gedaan zoals welke records je nooit zal verbreken of welke groente je nooit zal lusten.

5. Slingert bij jou het kleingeld overal rond en kun je het niet vinden als je het nodig hebt? Stop je kleingeld voortaan in dit centenzakje en je hoeft niet meer naar kleingeld te zoeken!

6. Met deze vrolijke lunchtas blijft je lunch lekker gekoeld door de isolerende voering. En je hoeft ook niet bang te zijn voor geplette broodjes.

7. In dit mapje vind je veel sticky notes in verschillende kleuren voorzien van leuke teksten.

8. Nog meer sticky notes! Deze sticky roll memo camera kun je makkelijk meenemen en is handig voor kleine notities.

9. Tripbook Metropolis is ideaal voor op vakantie. In dit mapje vind je een notitieboekje voor je reisverhalen en kun je leuke kaarten, postzegels, munten en dergelijke bewaren in de insteekhoesjes.

Ga voor nog meer leuke hebbedingen naar de website van What’s in a bag >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *