Finally! Online shoppen bij Xenos

Door  |  3 reacties

Zo jammer als winkels waar je zo dol op bent geen online webshop hebt. Bij Ikea is het al jammer dat je maar een klein deel online kunt bestellen. En wat dacht je van Xenos…? Gelukkig heeft deze laatste nu eindelijk een webshop. Tijd om te shoppen!

Hoewel in de meeste regio’s voldoende Xenos-winkels te vinden zijn, is het enorm makkelijk als je tijdens een drukke werkweek gewoon online kunt bestellen en je de volgende avond bij een lieve buurvrouw – er van uitgaande dat de jouwe net zo lief is als de mijne – je nieuwe woonaccessoires en andere hebbedingen kunt ophalen. Of dat net dat ene product dat je zo graag wilt hebben uitverkocht is in jouw filiaal. Dan is het lange leve online webshoppen.

En ja, dat kan nu dus ook bij Xenos. Joehoe! Ik nam meteen een kijkje in de webshop en gooide genoeg in mijn winkelmandje, met het oog op onze komende woonkamerverbouwing deze zomer. Kijk je mee?

Online shoppen bij Xenos

Alles over deze toffe Xenos-producten

1. De rage van dit seizoen: huisjes in alle maten en vormen. Dit is één van mijn favorieten, samen met de betonnen huisjes die ik al eerder kocht bij een Xenos-winkel.

2. Hoewel de warmere dagen er als het goed is aankomen, zit ik nog altijd graag onder een kleedje. Dit grijze plaid matcht uitstekend met de meeste banken.

3. Deze tafeltjes, gebaseerd op de populaire Zuiver-tafeltjes, zie je momenteel overal. Het fijne aan Xenos? Enorm betaalbaar! Extra leuk? Hij is vierkant, waar de meeste rond zijn.

4. Haal de zomer in huis met dit flamingo kussen.

5. Helemaal van nu, een opbergbox met mintkleurig deksel.

6. Ik heb een servies-tic. Het liefst voor elke gelegenheid en elk etentje een nieuw servies. Maar servies is duur. Tenzij je een verzameling van Xenos aanlegt. Het Helsinki-servies voeg ik graag nog toe aan mijn collectie.

7. Geef jouw mooiste woonaccessoires het beste plekje in de woonkamer: op deze wandplankjes. Ook verkrijgbaar in het wit.

8. Houd je van industrieel in je woning? Dan is dit toffe ladekastje wat voor jou.

9. Geen huis compleet zonder bloemen. Het liefst vul ik één groot dienblad met allemaal (kleinere) vaasjes waar ik de bloemen over verdeel. Deze vaas voeg ik graag nog toe aan mijn dienblad.

Ben jij ook zo enthousiast dat je nu eindelijk kunt online shoppen bij Xenos?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Iep

  31 maart 2015 at 19:02

  Oooooh, wat super leuk dat de xenos nu ook een webshop heeft!
  Wel heel gevaarlijk hoor hihih, dan wordt het kopen van niet belangrijke , maar wel leuke hebbedingetjes nog groter!
  Liefs Iep

 2. Nienke

  31 maart 2015 at 19:06

  Oh wat handig! Hier ga ik zeker wel eens gebruik van maken 🙂

 3. Marijke I easydailyfood

  31 maart 2015 at 20:56

  Wat leuk!! Wist niet dat het al kon. Super handig en leuke dingen hev je gekocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *