9x leuke riemen voor iedere outfit

Door  |  0 reacties

Riemen zijn behalve functioneel vooral een eenvoudige manier om je outfit een compleet andere look te geven. En nu de winterkleding weer achterin de kast is verdwenen kun je je voorjaarskleding van vorig jaar prima opleuken met een paar nieuwe, leuke riemen. 

Riemen hebben de eigenschap om van een eenvoudige outfit iets bijzonders te maken. Simpel maar doeltreffend. En daarmee onmisbaar in je accessoire-voorraad. We gingen voor je op zoek naar negen must have riemen. Van stoer tot bloemetjes en van smal tot extra breed. Kortom, er zit er vast één bij waarnaar jij net op zoek was.

Leuke riemen

9x de leukste riemen

1. Me, me, me! Deze riem is gemaakt van oude binnenbanden en ieder exemplaar is uniek. Plakkers, fabrikantennaam, maataanduiding kun je allemaal terugvinden op je riem. Je kunt kiezen uit veertien kleurcombinaties.

2. Deze blikvanger heeft geen gesp, maar oh wat is hij leuk. De infinity belt.

3. Een zebraprintje is altijd leuk en prima te combineren met allerlei outfits. En dat heeft s.Oliver begrepen met deze leuke riem.

4. Ben jij een romantisch type? Tom Tailor heeft deze riem met bloemetjes voor je gemaakt. Lekker zomers!

5. Bij een stoere bui en dito outfit hoort een stoere riem. Deze cowboysbelt met studs bijvoorbeeld.

6. Boe zei de koe… Hoe leuk is deze riem dan. Ik vind ‘m leuk. Ligt zelfs al in de kast. Door het gebruik van de vacht is elke riem uniek.

7. Maak kennis met MR. TUY. Een nieuw Nederlands merk dat unieke en onwijs kleurrijke riemen uit Guatemala aanbiedt. Verkrijgbaar in zeven kleuren en drie verschillende maten.

8. Een oversized riem mag ook niet ontbreken in dit rijtje (en in je kast). De ronde gesp maakt ‘m extra leuk.

9. Deze handgemaakte riem met drie kleuren staat hier nu dus op het wensenlijstje met leuke riemen. Je kunt zelf kiezen welke kleur gesp je wilt.

Hoeveel leuke riemen heb jij, nooit genoeg toch? Er kan er vast nog wel eentje bij, of twee…..

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *