Light the Way: help de maatschappij door deze geurkaars te kopen

Door  |  0 reacties

Het bekende cosmeticamerk Aveda komt ook dit jaar (wederom) wereldwijd in actie om geld op te halen voor schoon waterprojecten en jij kunt helpen! Het enige wat je hoeft te doen is de geurkaars Light the Way te kopen. Door deze heerlijke geurkaars in huis te halen draag je namelijk direct een steentje bij aan een betere wereld.

Een uniek product

Aveda kaarsDe Light the Way geurkaars ruikt heerlijk naar de welbekende Aveda shampoos en brandt voor ruim 27 uur. Het komt geheel in stijl in een glazen potje dat van volledig recyclebaar glas is gemaakt.

Maar dat is niet het enige, de kaars wordt geleverd in een leuk doosje waarop tekening worden gedrukt van kinderen uit Madagascar die geprofiteerd hebben van de waterprojecten die Aveda in de afgelopen jaren heeft kunnen realiseren.

Ook dit doosje is natuurlijk biologisch; het bestaat voor 90% uit recyclebaar karton en PCR.

Maak echt verschil

Het gehele bedrag van je aankoop gaat naar het goede doel Global Greengrants Fund. Het geld wordt geïnvesteerd in het verzorgen van schoon drinkwater in arme gebieden. Het kopen van een geurkaars klinkt misschien als een kleine donatie, maar Aveda heeft sinds het in 2006 begonnen is met haar April Earth Month al ruim 32 miljoen dollar opgehaald en kon daarmee in 67 landen hulp voor schoon drinkwater bieden. Dus fleur je eigen huis op of geef de kaars cadeau om nog een steentje bij te dragen.

Verkrijgbaarheid Light the Way

Het merk Aveda is wereldwijd bekend geworden dankzij haar fijne huid- en haarproducten die zo biologisch mogelijk geproduceerd worden. In Nederland worden de producten onder andere gebruikt in diverse kapsalons en daar kun je de shampoos en stylingproducten ook kopen. De kaars, die € 15,- kost, zal vanaf 30 maart bij alle Aveda spa’s en salons en via de website van Aveda beschikbaar zijn.

Ga nu naar de website van Aveda Nederland voor het dichtstbijzijnde verkooppunt of bestel online >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *