Chicklit voor zoetekauwen, Bakken voor je leven

Door  |  0 reacties

Ben jij een zoetekauw die geen genoeg kan krijgen van koekjes, cake en taart én lees je graag boeken in het genre chicklit? Dan moet het boek Bakken voor je leven het volgende boek op jouw lijstje zijn.

Waar ‘Bakken voor je leven’ over gaat

Bakken voor je leven, Sarah VaughanAls supermarktketen Eaden een bakwedstrijd uitschrijft, stromen de aanmeldingen binnen. In de finale staan vijf deelnemers die elk hun eigen reden hebben om te bakken.

Jenny probeert haar lege huis te vullen, Claire wil een beter leven voor haar dochtertje, Mike hoopt zijn dochters te bereiken na de dood van hun moeder, Vicky wil bewijzen dat ze wél een goede moeder is en Karen wil koste wat het kost perfect zijn in alles wat ze doet.

Maar net als de originele Mrs. Eaden komen de deelnemers erachter dat perfect gebak geen garantie is voor een perfect leven… Integendeel!

Wat wij vonden van ‘Bakken voor je leven’

Fan van programma’s als Heel Holland Bakt, MasterChef en Cake Boss. Of gewoon een liefhebber van alles dat met koek, cake en taart te maken heeft? Dan is Bakken voor je leven van Sarah Vaughan is dé roman voor jou.

Je moet wel op de koop toenemen dat je honger zult krijgen van het boek, en in het begin moet je ook zeker af en toe op de achterkant spieken welk personage nu ook alweer wie is. Maar binnen no time zul je worden meegezogen in het leven van de vijf deelnemers, die stuk voor stuk jouw hart zullen winnen. Ja, zelfs Karen, al vind je haar aan het begin maar verwend…

Titel: Bakken voor je leven
Uitgeverij: Uitgeverij de Fontein
Prijs: € 18,99

Bekijk 'Bakken voor je leven' op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *