Jeuh! Nog meer kleurkaarten voor volwassenen

Door  |  2 reacties

Na alle kleurboeken voor volwassenen worden nu ook kleurkaarten steeds populairder. Dit zijn ansichtkaarten die je zelf nog in mag kleuren en vervolgens naar een (gelukkige!) ontvanger kunt sturen.

Vorige week vielen hier weer twee geweldige ‘kleurboeken’ op de redactiemat, uitgegeven voor Karakter Uitgevers B..V. Met hun boeken Zen en Happy geven ze kopers de kans niet alleen zichzelf blij te maken met de aanschaf, maar ook 45 andere mensen.

KleurkaartenWant beider ‘boeken’ bevatten 45 uitscheurbare ansichtkaarten met mooie prints en inspirerende teksten die je nog in kunt kleuren. De kaarten zijn op dik papier gedrukt, waardoor je ze kunt versturen zonder envelop. Maar in een envelop (a3) weet je wel zeker dat deze heelhuids aankomt. Wij gaan dus voor het laatste! Zou zonde zijn van al je noeste arbeid anders.

Wat we zo leuk vinden aan deze kleurkaarten? Het is niet enkel een patroon dat je naar eigen inzicht kunt inkleuren. Elke kaart bevat een mooie tekst. Wat vandaag niet lukt, wordt morgen een succes of Na regen komt zonneschijn. Eigenlijk is er voor elke situatie waarin je een kaart zou willen sturen wel een toepasselijke kleurkaart.

Zowel Happy als Zen koop je voor slechts € 9,99. Omgerekend betaal je dus slechts € 0,22 per kaart. Dan kan een postzegel (en evt. envelop) er ook nog wel vanaf toch?

Bekijk Zen & Happy op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Sytse

    18 april 2015 at 12:24

    Leuk! Ik schreef laatst een stukje over de kleurboeken (met winactie!!). Ik vind het kleuren zo lekker rustgevend.

  2. Eilish

    18 april 2015 at 13:27

    Ik heb ze van de Action. Stuk goedkoper en net zo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *